Да опитомиш любимия си мъж може би не звучи най-лесната задача на света, но според Ейми Съдърланд от Великобритания това е като игра.

Госпожата бързо се превърнала от отчаяна съпруга в щастлива жена, използвайки похвати от работата на дресьорите на домашни животни.

Ето и следващото й правило:

С малки стъпки към големия успех

За да накарате животно, а следователно и любимия ви, да изпълни поставена му задача, трябва да я разделите на отделни малки стъпки и да насочите вниманието към най-важната част от тях.

Прекалено сложни и объркани наставления за това какво се изисква няма да доведат до добър резултат.

Подробни инструкции и дълги списъци тук не вършат работа. Всяка задача трябва да се свежда до 1-2 подточки най-много.

Например, ако искаш Той да бъде облечен и готов навреме за вечеря с приятели, не очаквай от него да подреди и чашите на масата.

Ако е отворил бутилка с питие – чудесно, но това е само един допълнителен бонус. Най-важната задача е да се приготви навреме за партито и точно заради това заслужава похвала.

Освен това спри да го объркваш като вдигаш постоянно летвата за добро поведение т.е. никакви „Благодаря ти, но...” (например „Благодаря, че напазарува, но не си взел онова мляко, което исках”). Като вдигаш изискванията си не само объркваш гаджето си, но и го демотивираш.