Синди Галъп е популярна в САЩ като екстравагантна и хипер талантлива жена с много полета на изява.

Тя започва кариерата си в рекламния бизнес още през 1985 г. в Лондон, след като преди това е живяла дълго в Бруней, Азия.

През 1996-та се мести в Сингапур, където работи в BBH Asia Pacifi. Само 2 години по-късно заминава за Ню Йорк, за да управлява местния офис на агенцията и след 4 години работа печели някои от най-престижните награди в рекламния бранш изобщо.

Днес Синди работи за себе си и има доста успешен консултантски бизнес. Тя често изнася лекции на големи рекламни събития, занимава се и с лайфкоучинг (дава насоки за личния живот и стил на различни хора) и какво ли още не.

Но това, което ще ви покажем сега, е апартаментът на Синди Галъп. Неговият вътрешен дизайн е направен от Stefan Boublil и е изпълнен почти изцяло в черно.

Концепцията, зададена му от ексцентричната му клиентка, е кратка и ясна „Искам да се чувствам като в нощен клуб в Шанхай“. А крайният резултат е просто зашеметяващ.

Трапезарията

Поглед през трапезарията и всекидневната към библиотеката в дъното

Усещането за еклектичност и артистичност е засилено от множеството дребни предмети, събирани години наред от Синди из цялото земно кълбо, които изпъкват по съвсем нов начин на черния фон наоколо.

Моторна резачка Gucci

Ваза в трапезарията

Мини-бар

Апартаментът е огромен, а в него врати, и дори някои стени, липсват. Вместо тях пространството е дефинирано чрез плътни завеси, естествено - черни.

Поглед от спалнята

Това важи и за спалнята, и за банята към нея.

Играта със светлината, както естествената, така и изкуствената, е изключително въздействаща, превръщайки пространството в екзотичен театър на сенките.

Миксът от стари и нови, скъпи и евтини произведения на изкуството, мебели и декорации кара атмосферата в апартамента да вибрира в уникален, но добре балансиран ритъм, който грабва всеки гост още от прекрачването на входната врата.

Синди Галъп разполага и с колекция от 300 чифта обувки, всички изложени заедно с кутиите си по дължината на една от стените в жилището.

Огромната библиотеката също заслужава внимание и е може би най-красивото помещение в дома, уравновесяващо постоянното чувство за пийп-шоу интериор.