Някои от нас ще бойкотират студа и ще заминат към най-южните части на Европа за последна глътка слънчеви лъчи в началото на есента.

Някои от вас обаче може би щe имат нужда от топло приключение в разгара на зимата, а именно – около новогодишните празници.
Ако е така, то следващото предложение от Алма Тур е точно за вас:

Ямайка

Островната държава, разположена в Карибско море, има богата история и дълго време е била владение на различни европейски колонии.

Населението й е пъстър микс от наследници на европейци, азиатци и африканци, което обуславя и разнообразната културна среда на острова.

В родината на Боб Марли има какво да се види и преживее – приятни плажове, невероятна природа, храна за всеки вкус, чудни коктейли, щур нощен живот и какво ли още не.

В курортите и по-големите градове почти постоянно има музикални фестивали. Те са изключително атрактивни, защото обединяват в едно музика, танц, текст, вкусни изкушения и страхотни напитки.

За авантюристите през деня се организират забавления като рафтинг, сафари, разходка по река Дънис с нейните водопади, плаване с катамаран, езда и други, а за почитателите на новите покупки има предвиден и шопинг тур.

Пътуването до Ямайка е от 29-ти декември до 8-ми януари, като включва 7 нощувки на острова и 2 в Лондон, където е прекачването.