Пригответе си пикантна вечеря!
Необходими продукти:
1 кг обезкостени пилешки гърди, без кожа, нарязани на кубчета
Тако подправка (или смесете чесън, кимион, лют червен пипер, чили на прах), на вкус
сол и черен пипер
2 супени лъжици олио
1 чаша ориз
1 чаша доматен сос, подлютен
1 чаена чаша вода
нарязан магданоз (по желание)
Начин на приготвяне:
1. Смесете пилето с подправките.
2. В тиган с капак загрейте олиото и добавете пилето. Разбърквайте от време на време, докато пилето промени цвета си.
3. Изсипете вътре ориза и разбъркайте добре. Добавете соса и водата.
4. Оставете да заври и намалете котлона. Сложете капака и оставете да къкри за около 20 минути.
5. По желание, сервирайте с нарязан магданоз.