Автор
Люблена Папазова

Блондинка командори в „Мастършеф“

Крехка блондинка се превърна в жесток тиранин, след като грабна властта в кулинарното шоу „Мастършеф“. Като капитан на тим, спорната журналистка Борислава строи съотборниците си и без свян започна да ги командори в първата отборна битка за сезона. „Трябва да имам контрол от самото начало, а не да слушам идеите на другите“, извика 26-годишната хубавица срещу втрещените готвачи. „Това е диктатура!“, оплака се актьорът Стилиян, но никой не посмя да го подкрепи.



Под строгия поглед на Борислава на масата се появиха заешко бутче с крем от жълти моркови и гъби, плюс десерт от мини палачинки. Ястията на ледената кралица бяха оценени по-високо от тези на противниковия тим, предвождан от меката и деликатна фотографка Мария. В сряда зрителите станаха свидели на отборна битка, каквато историята на кулинарното предаване не познава.

В нея се очертаха първите лидери и изпъкнаха различни организаторски стилове.

Кулинарното пътешествие прескочи до континент с дъх на силни, екзотични подправки. След серия от разнообразни сблъсъци в двата последователни дни някои участници вече дадоха силни заявки за титлата, а други си тръгнаха завинаги от най-доброто кулинарно шоу, за да продължат да готвя с любов, но у дома.

Четете още: Шеф Силвена Роу: Все още съм на 34 години заради добрата храна