Автор
Антония Дамянова

Тази инстаграм блогърка ще ви спука от смях: имитира шантави дрехи от висшата мода и прави дизайнерите за резил (Видео)

В профила ѝ в Инстаграм може да видите клипове и снимки, с които взима на подбив не една или две знаменитости от сферата на шоубизнеса. И, забележете, целият този „бъзик“ ѝ е донесъл към момента за отрицателно време впечатляващия брой от 112 хил. последователи, а той неудържимо продължава да расте.

View post on Instagram
 

И, повярвайте, ако често хвърляте по някое и друго око на нейната страница, притежателката ѝ бързо ще се превърне във ваша фаворитка, която ще искате да следите редовно. Защото това, което прави, не само впечатлява със сатиричния си и находчив замах, но и категорично вдига градусите на настроението на всеки, осмелил се да се докосне до забавните ѝ приумици.

View post on Instagram
 

Всъщност Анджелика Хайкс е илюстраторка и умело подлага на добронамерена критика едни от най-известните модни марки в индустрията. С последните ѝ духовити клипове например тя показва как с подръчни средства може да си направите същите „умопомрачителни“ тоалети, които някои от звездите избраха да носят на филмовия фестивал във Венеция тази година.

View post on Instagram
 

Но и Хайкс не е коя и да е. От Fashion Network научаваме, че освен да забавлява с пародийните си клипчета, в позицията си на илюстратор тя допринася и за украсата на страниците на списания като Elle и Harper's Bazaar. С таланта си тя успява да привлича вниманието на редица инфлуенсъри и модни брандове по целя свят.

Като добавим и факта, че 29-годишната художничка има вече една издадена книга, озаглавена Tongue and Chic, с която рзкрива пред ентусиастите тайните на своя занаят, определено можем да кажем, че тази талантлива дама заслужава аплаузите ни.

View post on Instagram
 

Интересен е и произходът на младата дама. Макар днес да живее в Ню Йорк, тя е родом от Лондон и дори може да се похвали със синя кръв – баща ѝ е втори братовчед на Чарлз, настоящия крал на Великобритания. Залитанео ѝ към модния свят, макар и под тази шеговита форма, пък вероятно е по наследство от майка ѝ, която се изявява като моден дизайнер.

View post on Instagram
 


За първи път талантът на Анджелика е забелязан в средата на последната ѝ година в University College of London, когато е помолена да илюстрира картички за вечеря в чест на италианската линия за мъжко облекло - Pal Zileri.

Скоро след това към нея започват да валят предложения за работа от редица престижни компании. Става официален илюстратор на списание Mr. Porter, публикувано от Net-a-Porter. Хайкс редовно присъства на различни ревюта, където скицира най-новите колекции.

Сред най-верните ѝ фенове е и списание Vogue, което редовно споделя на страницата си креативните ѝ закачливи видеа.

View post on Instagram
 

Четете още: Американка похарчи 16 хил. долара за ядрен бункер, пълен с оръжия и храна за 25 години напред (Видео)