Автор
Христина Кирилова

Тя просто иска да правим секс и след това да се върне при съпруга си: Глупак ли съм, ако търпя това?

Мнозина смятат, че само мъжете си намират любовници и изневеряват на половинките, но не влагат чувства в секса. Е, време е да отбележим, че има и такива жени - такива, които са решили да запазят брака си и да си осигуряват страстен секс от някой готин любовник. И днешната ни история е пример за това:

"Аз съм 29-годишен, необвързан, мъж, а тя е на 45 години и е щастливо омъжена. Запознахме се преди години, когато ми беше шеф, а аз тепърва започвах да градя кариера като готвач. Тогава тя беше сгодена за богат мъж, караше лъскава кола и си правеше бизнес срещи в ресторанта.

Харесах я още от първия ми работен ден, защото е много красива, добре поддържана жена с прекрасно тяло. И така една вечер се наложи да остана до късно на работа и бяхме останали само двамата в ресторанта. От дума на дума стана ясно, че и тя ме харесва и правихме секс...

От тази нощ до ден днешен се виждаме от време на време, единствено за да я задоволя - задача, с която 60-годишният ѝ богат мъж не може да се справи. След време аз напуснах работа и отидох в друг ресторант. Първоначално спряхме да поддържаме контакт и за месеците, в които не се бяхме виждали, се беше омъжила.

Една вечер обаче се засякохме в един бар и искрата помежду ни отново се запали. Зарадвах се да я видя, поговорихме си и тя ми сподели, че със съпруга ѝ имат проблеми. В същата нощ не се случи нищо друго, но на следващия ден тя ме потърси и ме помоли да дойде вкъщи.

И така аферата ни беше подновена и до днес продължаваме да правим страхотен секс, но в момента, в който тя се почувства задоволена, просто става и си тръгва. Отива при съпруга си, който не може да ѝ даде тази страст, която ѝ давам аз, но остава с него, защото той ѝ дава финансова сигурност.

Мразя, когато тя си тръгва... Не мога да ѝ устоя. Глупак ли съм, че откликвам на всяко нейно желание, а след това тя просто изчезва?", М.

Четете още: Тя е просто Рене Зелеуегър, а той е с 10 години по-млад, има 3 деца и ремонтира коли: но двамата все още се обичат много