Автор
Христина Кирилова

Импланти за пухкави задни части? Тези звезди вече не могат да седнат на стол и съжаляват горчиво (снимки)

В днешно време не можеш да минеш за красавица, според общите стандарти, ако нямаш големи устни и малък нос, големи гърди и екстремно тънка талия и разбира се, последният хит в естетичната медицина - голямо, сочно дупе, естествено че в комбинация с тънки крака. Няма какво да се лъжем, за последното Ким е виновна. Не че светът не беше виждал Джей Ло и Бионсе, докато не се появи тя, ама все пак тя се утвърди като лицето на...задника. Може би прозвуча грубо, но се сещате за какво говорим.

Именно Ким Кардашиян успя да прокара модата на тънката талия и голямото, бразилско дупе. Но ако трябва да бъдем максимално честни, точно "кимовото" съотношение между пропорциите на седалището и талията са меко казано неестествени. И както добре знаем, днес всичко противоестествено е на почит.

И докато момичетата с пищни задни части могат само да се радват с природните си дадености, други правят какво ли не за да се сдобият с такива - от специални тренировки до лягане под ножа. Ако преди години идеята да се подложиш на операция, след която да си тръгнеш с двойно по-голям задник щеше да ни се стори абсурдна, днес е част от света на красотата.

Но струва ли си да се подлага човек на манипулацията със слагането на подплънки, които да направят дупето му сочно и голямо? Нека да видим какво се случи с тези 5 дами:

Иги Азалия

View post on Instagram
 

Както споменахме няколко пъти, противоестественото е на мода. И дори когато природата ти е дала дупе за чудо и приказ, ти решаваш да го "обогатиш" още. Точно такъв е случаят с Иги Азалия, която реши да си сложи подплънки, но май, май "пресоли манджата".

Блек Чайна

С две думи - ето какво се получава, когато миньонче с височина 157 см реши, че иска наистина голямо дупе. Тук операционната намеса е направила задните ѝ части да изглеждат сякаш с квадратна форма. И като цяло, когато си с такава височина и глутеусът е най-голямото нещо в тялото ти, има сериозна опасност хората да виждат главно негоо.

Ники Минаж

View post on Instagram
 

Ники също е притежателка на едно от известните дупета в шоубизнеса и е една от първите, които се подложиха на глутеоспластика. Но годините си минават и както се случва със силиконовите гърди, така и подплънките на задните части имат нужда от поддръжка. При Ники Минаж моментът изглежда е назрял.

Наташа Краун

View post on Instagram
 

Тук говорим за съвсем ново ниво - абсолютна мания! Наташа Краун е известна главно с амбицията си да притежава най-голямото дупе в света и хич не разчита само на пластичната хирургия, но и на богатото меню, за да постигне целта си. Както можете да забележите обаче, тя е почитател и на други козметични манипулации, например филърите и ринопластиката. Но въпросът е - как изобщо успява да седне на тези наистина мощни задни части?

Четете още: 7 индийски подправки и растения за гладка и сияйна кожа