Автор
Христина Кирилова

Суетата убива: Двойничка на Ким Кардашиян почина след пластична операция

Американка, добила популярност в платформата OnlyFans като двойничка на Ким Кардашиян, е починала по време на възстановяване от поредната си пластична операция. 34-годишната Кристина Гуркани, известна просто като Аштън в онлайн пространството, е получила инфаркт часове след края на интервенцията и е починала в болницата.

Новината е била съобщена от семейството ѝ в социалните мрежи, като са обявили и сметка за финансова помощ за погребението ѝ. Близките на Кристина определят новината като изненадваща и шокираща, а след това поясняват и какво точно се е случило:

View post on Instagram
 

В 4.30 ч. през нощта семейството ѝ получава обаждане от непознат номер, а от отсрещната страна чуват: "Кристина умира! Кристина умира!". Като кошмар, от който обаче няма събуждане.

Лекарите от болницата, в която Кристина е била оперирана, а след това останала под наблюдение, установили сърдечен арест. Младата жена си е отишла бързо, след като състоянието ѝ рязко се влошило.

Наред с всички приятели на двойничката на Ким в мрежата, които поднасят съболезнования на близките и споделят мъката си, друга OnlyFans звезда с псевдоним Мария Магдалена, обърна внимание на една много, много важна тема:

"Не познавах Кристина лично, но често попадах на снимките ѝ в Инстаграм и си мислех колко е красива. Но е много тъжно, че е починала точно след пластична операция. Плашещо е."

View post on Instagram
 

Самата Мария е имала тежки усложнения след пластична операция и лекарите са се борели за живота ѝ, заради което тя отправя молба към всеки, който е решил да се подложи на подобна процедура да се обърне към възможно най-добрия специалист.

Четете още: Ето как можете да познаете дали човекът срещу вас ви лъже