Автор
Антония Дамянова

Проклятието на короната: Астролог разкри защо принц Уилям ще бъде последният крал на Великобритания

Австралийската астроложка Бернадет Брейди направи прогноза за бъдещето на британската монархия. На базата на данни от рожденните дати тя заключи, че до 2037 г. Обединеното кралство ще рухне.

Брейди предсказа бъдещето на Великобритания още през 1992 г. в своя култов труд „Прогностична астрология“, том 1, на базата на изчисления на наталните карти на принц Уилям, крал Чарлз III и самата Великобритания.



Според Бернадет, принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън са родени по време на затъмнение. А когато някой от владетелите се роди по време на затъмнение, съдбата му е кармично предопределена!

Тази поредица от затъмнения, която се случва при раждането на принц Уилям, започва още през 792 г., когато се зараждат традициите на монархията. Първият признат крал на Англия, който е имал право да претендира за титлата, е англосаксонският крал Егберт. Той идва на власт през 802 г.



Изненадващо, тази поредица от затъмнения ще приключи през юли 2036 г., когато принц Уилям ще бъде на 54 години. Това означава, че той ще отбележи края на британската монархия, започната от крал Егберт още през IX вeк. В някои отношения това може да се нарече проклятието на британската корона – всичко вече е предопределено.

Астроложката е уверена, че принц Уилям – бъдещият крал на Великобритания, е част от тази серия карминчи владетели, което предполага, че именно той може да е последният британски монарх.

Въпреки че Брейди прогнозира падането на британската корона да се случи през 2036 г., според нея началото на края ще бъде поставено още по време на управлението на Чарлз III.

Четете още: Страховитата истина зад поведението на веселия принц Луи на коронацията