Автор
Кристина Кирова

И Саманта падна в капана: Ким Катрал проговори за пластичните операции и битката с годините

Ким Катрал, която всички заобичахме в образа на отраканата Саманта от "Сексът и градът", призна, че е променила коренно мнението си за пластичната хирургия. През далечната 2008 г. актрисата беше категорична, че никога няма да легне под ножа, за да се размине с бръчките, но ето че годините минават и днес отношението ѝ към разкрасителните процедури е различно.

Ким намираше корекциите за плашещи: "Не искам един ден да се погледна в огледалото и да не знам кого виждам отсреща", но днес е твърдо решена да се бори с възрастта си по всеки възможен начин. В отговор на някогашните си притеснения актрисата подчерта, че изборът на правилния хирург е изключително важен, а другият решаващ фактор е да искате да приличате на себе си, а не на другиго или просто да се впишете в някакъв идеал, който ще преобрази лицето ви.

Изглежда, че звездната дама е преосмислила много неща през последните години, защото преди няколко дни научихме, че тя ще се включи в последната част на сериала "Просто ей така" в ролята на Саманта, която светът обожава. Припомняме ви, че само преди няколко години Ким напълно отказа възможността да участва в продължението на "Сексът и градът" и изтъкваше огромните си различия със Сара Джесика Паркър, но явно и тази позиция е останала в миналото. По нейни думи, актрисата просто е продължила напред.

А колкото до разкрасителните процедури, Ким добавя още, че е променила мнението си, не само защото вече е прехвърлила 60-те, но и защото е очарована от напредъка на козметичната индустрия.

"Искам да бъда най-добрата версия на себе си. Ще направя всичко, което мога, за да го постигна, за щастие имам достатъчно пари, за да си го позволя", категорична е любимата ни Саманта.

Четете още: А лицето ви е все така подуто: Топ 6 начина да се справите с този проблем