Автор
Елена Ангелова

Щастливите връзки: Най-важният принцип, който трябва да спазват жените

Бъдете с някого, с когото имате не просто връзка, а Любов с главна буква. Повярвайте, някой друг може само да мечтае и се надява за такава любов, за съкровището, което вече имате - взаимна любов с най-скъпия и мил човек за вас. Просто се обичайте, ценете, уважавайте и се грижете един за друг. И не драматизирайте!

Жените често не знаят как да направят връзката си с мъж успешна и хармонична. И така те се борят с този въпрос, блъскат си мозъка. Като начало ще е достатъчен само един принцип в отношенията и ако го следвате, със сигурност ще направите поне една правилна стъпка към истински щастлива и хармонична връзка . Просто тайна, която ще помогне на жените.

И така, какъв е този магически принцип?

Както винаги, всичко е съвсем просто, както всичко гениално в нашия свят: всеки път, когато във връзката ви се случи нещо, което изглежда ви разстройва - само мислено или дори на глас, зависи от вас, си кажете: "Спри! Просто не драматизирай!". Повярвайте, това наистина работи.

В края на краищата, помислете сами: жените „обичат“ да се самонавиват и да надуват всяка ситуация до мащаба на всеобща трагедия. Но мъжете не разбират това и в техните очи такава жена изглежда просто твърде уязвима, защото приема всичко присърце. Е, това със сигурност е в най-добрия случай. В най-лошия случай такава жена за своя мъж винаги ще бъде просто „истерична, която винаги умело знае как да направи цял слон от муха“. И защо ви трябва това? Научете се да контролирате емоциите и мислите си.

Обърнете внимание - НЕ да потискате, а именно - да ги контролирате емоциите си. В крайна сметка не те трябва да имат пълна власт над вас, а вие над тях. Помислите върху това. Освен това умението да не драматизирате е преди всичко полезно и ще донесе голяма полза на вас, а едва след това на връзката ви. Да не говорим как вашият мъж ще уважава и оценява факта, че неговата жена може спокойно и поне понякога с „трезва глава“ да подходи към решаването на ситуация или проблеми, а не винаги да следва собствените си емоции.

В крайна сметка наистина е доста трудно да общуваш и като цяло да си в близки и интимни отношения с човек, който постоянно се води само от емоциите си. И вместо да драматизирате - знаете ли какво е по-добре?



Просто винаги намирайте време за любов...


Подарете безграничната си искрена нежност, която просто ви завладява и си „татуирайте“ върху сърцето инициалите на името на любимия ви човек. Не забравяйте, че любовта е страхотен и много ценен дар и винаги идва навреме и уцелва право в целта, макар и не завинаги... Но винаги е искрена и истинска. И ако искате веднъж завинаги "и те заживели дълго и щастливо" - тогава просто работете върху връзката си, уважавайте се и се ценете. Погрижете се за всичко, което вече имате.

Бъдете с някой, който вижда най-доброто във вас дори в най-мрачните ви моменти. Който е винаги до вас и е готов да ви подкрепи и протегне ръка в труден момент. Бъдете с някого, с когото имате не просто връзка, а Любов с главна буква. Повярвайте, някой друг може само да мечтае и да се надява за такава любов, за съкровището, което вече имате - взаимна любов с най-скъпия и мил човек за вас на цялата тази Земя - вашия любим човек.

Така че просто се обичайте, ценете, зачитайте и се грижете един за друг. И не драматизирайте! Успех!

Автор: Виктория Кирста