Автор
Веселина Петрова

Работят безотказно: 5 лесни начина да събудите своята женска енергия

Разбираемо е, че при жените трябва да доминира женската енергия. Тя е тази, която ни помага да изглеждаме грациозни, нежни, любвеобилни. Мъжката от своя страна ни прави активни, изобретателни, готови да се борим и да печелим битки.

Деликатни, грижовни, жените притежават силата да омайват, да печелят сърца...


Жените трябва да развиват своята женска енергия, защото тя до голяма степен им помага да бъдат щастливи. За нещастие днес дамите са принудени да бъдат повече мъже в ежедневието си и да излъчват сила, стабилност, независимост. Все качества, които се асоциират с мъжката енергия.

Но дори да сме я позабравили, ние можем да възвърнем силата на своята женска енергия. Просто трябва да се вгледаме в себе си, в своето вътрешно Аз и да последваме интуицията си. Как?

Първо, спрете да се опитвате да държите всичко под контрол

Понякога просто трябва да се пуснете по течението. Научете се да се отпускате, да си оставите място за лични неща. Хубава книга, един ден по магазините, среща с приятелка - това са само част от хубавите неща, които ни зареждат положително.
Вселената работи в наша полза, но понякога не ни поднася даровете си по начина, по който очакваме да ги получим.

На второ място - свържете се с природата

Прекарвайте, колкото се може повече време навън. Особено сега, през лятото, това е супер лесно. Поставете в дома си зелени растения. Наслаждавайте се на красотата. Разхождайте се, карайте колело, изкачвайте върхове. Освен че ще върнете енергията си, ще се освободите и от стреса.

Научете се да получавате подаръци

Няма нищо лошо в това някой да направи нещо за вас. Това не ви прави слаби. Позволете на другите да се погрижат за вас, да ви помогнат, да ви изненадат. Приемете подаръците и комплиментите с усмивка и благодарност. И да, нужна е. Прекрасно е.

Прекарвайте по-малко време в социалните мрежи

Да, те убиват енергията и отношенията ни. Постоянното сравняване с другите и негативните коментари могат да ви накарат да се чувствате ужасно.



Погрижете се за визията си

Женствеността невинаги се изразява чрез къси поли, червено червило, обувки на висок ток. Ключовата дума е увереност. Просто трябва да сте вие. Да се чувствате добре в кожата си.