Автор
Елена Ангелова

Теория на любовта: Качествата, които притежава мъжът, с когото си струва да бъдеш цял живот

Това е човек, който никога не би ви предал и не би ви изневерил - нито емоционално, нито физически. Това е човек, на когото можете да се доверите неограничено и да знаете, че няма да ви забие нож в гърба. Все качества на достойните мъже.

Това е човек, който няма да избяга веднага щом възникнат проблеми или конфликти. Това е този, който ще ги реши заедно с вас и ще търси компромис, защото това е наистина важно за него... Важно е да разберете всичко това, за да доразвиете тази връзка.

Това е човек, който няма да ви накара да се съмнявате в себе си и във вашата значимост за него. В крайна сметка такъв мъж няма да ви накара да чакате няколко дни, докато най-накрая отговори на съобщението ви или да ви се обади обратно.

Това е човек, който никога не би искал и просто не би могъл да ви нарани – нито емоционално, още по-малко - физически. В края на краищата, да нараниш своя близък и скъп човек, особено ако този човек е по-слаб от теб, е просто под неговото достойнство.

Това е човек, който не би ви създал куп комплекси, убеждавайки ви, че все още се налага „да промените малко тук, да премахнете нещо тук и тогава ще бъдете перфектна“. А напротив, той ще ви помага да се отървете от недостатъците си. В крайна сметка с него винаги ще се чувствате красива и желана жена и той ще цени не само тялото ви, но и душата ви и какъв човек сте.

Това е човек, който ще държи на думата си и винаги ще се опитва да изпълни това, което ви е обещал. Или пък просто няма да ви дава празни обещания, ако не е сигурен, че може да ги изпълни. Това наистина ще бъде човек на думата си.

Това е човек, който не само ще говори, но и ще положи усилия и ще предприеме конкретни действия, за да ви покаже сериозността на намеренията си. Това ще бъде този, който няма да ви позволи да се съмнявате, че наистина е взел решение.

Това е човек, който няма да иска да стане за вас целият свят и смисълът на целия ви живот, но който ще иска да ви покаже този свят и да разшири вашите представи и хоризонти за него. Това ще бъде мъжът, с когото ще поискате да завладеете този свят.

Това е човек, който ще те подкрепя и ще вярва в теб. Който не иска да ви затвори между четири стени, а напротив, ще ви помогне да сбъднете всичките си мечти и желания. Това ще бъде човек, който ще допринася за вашето развитие, ще ви помогне да откриете и покажете всичките си най-добри страни и таланти и дори - да промените възгледите си за живота.

Това е човек, който ще намира време за вас, ще ви прави комплименти и ще ви подарява, може би дребни неща и не толкова често, но подаръци искрено и от сърце. В крайна сметка той ще разбере, че отношенията се състоят и от такива дреболии.

Това е човек, с когото можете просто да се отпуснете и да бъдете себе си. В крайна сметка ще се чувствате сигурни до него. Ще почувствате, че сте истински обичани и приети такива, каквито сте – с всичките си силни и слаби страни.

Това е човек, с когото просто ще се почувствате специални и истински щастливи. И това ще бъде точно мъжът, с когото наистина си струва да бъдете цял живот.

Бъдете щастливи и обичани заедно! И на добър час!

Източник: econet