Автор
Елена Ангелова

Само един-единствен знак издава истинските чувства на мъжа към вас

Колко често жените се съмняват и се питат дали един мъж наистина ги обича? Да, разбира се, нормално е да искат да знаят верния отговор на този въпрос. В края на краищата, дори когато изглежда, че всичко вече е очевидно и самият мъж вече многократно ви е казвал и ви е уверявал, че ви обича, вие все още ще искате да знаете това със сигурност.

"Преди всичко трябва да гледате действията и постъпките на човека, а не само да слушате какво ви казва. Затова не бих посъветвала да се фокусирате само върху думите", съветва психологът Виктория Кирста.

Има един признак, който присъства у почти всички мъже, които наистина обичат своята избраница. И това постоянно се проявява в отношението им към нея. Така че ако един мъж наистина ви обича, той ще се грижи за вас. Да, толкова е просто. В крайна сметка любовта е преди всичко добро, внимателно и благоговейно отношение и едва след това идва всичко останало.

Тоест, ако се питате: „Той изобщо обича ли ме?“. Тогава просто вижте как се държи с вас. Помага ли ви вкъщи, разрешава ли ви да носите тежки чанти от магазина или не, следи ли да сте нахранени и топло облечени, да сте здрави и да не се преуморявате, да не се прибирате късно вечер, защото той не иска нещо лошо да ви се случи? Застъпва ли се за вас, когато някой ви обиди или просто стои настрана?

Като цяло – той може ли спокойно да гледа как вие например плачете, или е готов на всичко, само и само да ви утеши и успокои по някакъв начин? В крайна сметка него наистина ли го боли от сълзите ви? Тоест той грижи ли се за теб, пази ли те от всичко лошо, което може да ти се случи или не? Пази ли той спокойствието ти, или не? Наистина ли му пука как се чувстваш?

Ако отговорът ви е „да“, ако той точно така се държи с вас като с неговото малко любимо момиче, винаги ще ви напътства, ще ви посреща и ще ви помага във всичко, защото за него вашата безопасност е над всичко. Тогава можете изобщо да не се съмнявате - той обича душата ви. Но ако той се отнася с вас доста по-различно... Тук, както се казва, направете изводите си сами.

Само не забравяйте, че грижовното отношение на мъжа трябва да се проявява не само в думите, но преди всичко в действията му към вас. Все пак това са неговите усилия, неговият емоционален, физически, материален и ако искате - духовен принос към вас. Това са неговите действия, насочени към това да сте щастливи и доволни от себе си, а оттам и той.

Ето как работят нещата. Ако само вие постоянно мислите как да направите живота на вашия мъж още по-удобен и щастлив, а самият той дори през ум не му минава същото за вас, тогава той определено не ви обича, а само ви използва, защото му е хем просто, хем удобно.

Разбира се, също толкова важно е мъжът да намира време за вас и да ви обръща внимание. Например, да иска да ви развесели по някакъв начин, когато сте в лошо настроение. Да се опита да бъде най-добрият за вас.

Има случаи, когато мъжете се влюбват толкова дълбоко, че започват да правят нещо, което никога преди не са правили и което по принцип не им е присъщо. Те започнаха да пишат поезия или да пеят песни под прозорците, да организират романтични вечери на необичайни места. Те подаряваха букети с любимите цветя на жената, която е пленила сърцата и мислите им. С една дума, любовта промени тези мъже към по-добро и най-важното, те самите искаха да се променят и да направят нещо приятно за любимата си жена, защото това също беше радост и за тях.

Основният признак за истинските чувства на мъжа към вас все още е и си остава неговото добро, внимателно и благоговейно отношение и действие към вас, независимо какво казва. Просто запомните това.