Автор
Ева Лъчезарова

Те са изкусни манипулатори и ужасни хора: Направиха Меган и Хари публично на пух и прах

Меган Маркъл и принц Хари бяха обвинени в медийно лицемерие. “Това са двама истински измамници. И това, което е наистина досадно, е, че не трябва по никакъв начин да се възхищаваме на това, което правят в Дюселдорф“, каза кралският автор Том Бауър. “Това, което виждаме през последната седмица, е абсолютна медийна манипулация” - допълни той.

“Първо видяхме танца на концерта на Бионсе, който очевидно беше нагласен, за да заснеме как тя прегръща Хари. Всичко това беше фалшиво“, добави биографът. “И тогава Хари обвини медиите, че не са били добри с жертвите от Афганистан, което беше напълно невярно.“

Хари и Меган се появиха заедно на провеждащите се Invictus Games в Германия, което съвпада с публикациите в пресата, описващи липсата на съвместни публични изяви на двойката през 2023 г. Кралските членове на Монтесито са снимани да се усмихват и смеят един на друг след мрачните погледи на херцога на Съсекс последните събития направиха заглавия.

“Хари, който преди правеше наистина добри неща с Invictus Games, сега сякаш си играеше с бедните жертви на войната, за да се рекламира по някакъв начин в Дюселдорф, което беше абсолютно отвратително” - каза Бауър.

Хари беше критикуван от мнозина в медиите за предполагаемата "инсценировка" на снимка, на която излиза от мястото, където е погребана кралица Елизабет II, за да почете годишнината от смъртта ѝ. Херцогинята на Съсекс също беше обвинена в манипулиране на изображения и измисляне на истории, за да раздуха появата си на игрите в Дюселдорф.

“Искам да кажа, това е жена, която тази вечер говори за важността на семейството, а всъщност направи всичко по силите си, за да унищожи кралското семейство, която игнорира собствения си баща, която говори за това как трябва да се грижим за жертвите от войната, а оставя баща си в Мексико с инсулт и не го посещава“, отбелязва авторът.