Автор
Евелин Попадийна

Бюти тайните на великолепната Моника Белучи

Моника Белучи е определяна като италианска богиня и определено има защо. При всяка своя поява красавицата, която от днес вече е на 59, приковава погледите с невероятната си женственост и сексуалност.

Известната актриса е модел за подражание на куп жени по целия свят. И продължава да изглежда страхотно въпреки годините си. Какви са тайните на неостаряващата звезда, които я поддържат в добра форма? Ето към какви принципи се придържа, за да изглежда ослепително:

Хранене
Типично за една истинска италианка, Моника Белучи не може без вкусна храна.

"Зная, че не мога да ям брашно, хляб или паста. Но какво да правя? Не мога да търпя забрани. Понякога е необходимо малко удоволствие, нали? Вредно е, разбира се. Но още по-вредно е да се лишавате от всичко", споделя Белучи в едно от интервютата си. Звездата обаче признава, че следва няколко строги правила. Винаги яде малки порции; в менюто ѝ трябва да има месо и риба, тъй като те съдържат много полезни компоненти и никога не забравя за зеленчуците, които трябва да са в големи количества.

View post on Instagram
 

Спорт
Актрисата винаги се е отличавала с фигурата си и дори през 90-те години, когато модата насърчава „слабостта“, тя отказва да влезе в тази рамка. "Вместо да ходя на фитнес, нося черно – много по-практично и по-хубаво е“, казва актрисата. Моника предпочита йога, пилатес, кикбокс и плуване. Последното е едно от любимите й занимания, на което тя посвещава четири пъти седмично по 45 минути. 

Грижа за кожата, лицето и тялото
Сутрините на Моника започват с контрастен душ, който събужда и тонизира кожата. След това почиства лицето си с тоник, нанася серум и запечатва с хидратиращ крем с лека текстура. Тя споделя, че тайната на дълготрайния грим е правилното почистване и овлажняване. 

View post on Instagram
 
Домашни маски за раздразнена и чувствителна кожа
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Домашни маски за раздразнена и чувствителна кожа

Автор Woman.bg

Грим
Красавицата се придържа към лекия грим. Тя нанася фон дьо тен, слага си черна спирала и в зависимост от настроението си добавя ярък акцент на устните си. Тя винаги е предпочитала яркочервените червила. 

Грижа за косата
Косата на италианската актриса по природа си е много красива. За да поддържа къдриците си във форма, тя разрежда шампоана с вода, тъй като е сигурна, че концентрираният продукт е вреден. Освен това се старае да не използва сешоар, че концентрираният продукт е вреден. Освен това се старае да не използва сешоар, за да не увреди допълнително косата си. Още един малък трик – използвайте зехтин, за да направи косата ви мека, жизнена и бляскава.

View post on Instagram
 

"Колкото повече любов, която да споделяме, имаме, толкова по-красиви сме", казва Моника. За актрисата "да бъдеш красива" означава "да бъдеш женствена". Това не трябва да има нищо общо с природните дадености. Красотата, според нея, е отражение на всички житейски преживявания.

Моника Белучи е от хората, които се застъпват за естествеността. В същото време обаче тя не осъжда онези, които не са безразлични към всякакъв вид хирургическа и инжекционна намеса.Актрисата иска да живее дълго и изобщо не се смущава от бръчките си. Според Моника те са историята на живота й и са част от нея.  

Моника Белучи на 59 - една прелестна жена, другото име на красотата
ПО ЖЕНСКИ
Автор

Моника Белучи на 59 - една прелестна жена, другото име на красотата