Автор
Евелин Попадийна

Той ще ви носи на ръце: 5 вълшебни фрази, които правят чудеса с мъжете

Всяка жена иска мъжете да са луди по нея. Много дами смятат, че най-важното нещо, с което да впечатлят силния пол е външният вид, но това не е точно така. Поведението също е от голямо значение. 

Когато вече сте във връзка и искате да накарате половинката си да ви носи на ръце е хубаво да използвате тези пет фрази, които ще накарат мъжа да полудее по вас:

„Вземи ме“
С тази фраза ще разпалите огъня в мъжа и дълго време ще гори, особено в леглото.

Защо мъжете искат тези жени само за любовници?
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Защо мъжете искат тези жени само за любовници?

Автор Евелин Попадийна

„Не смятам да ти бъда в тежест“
Покажете на любимия си, че сте отделен човек, че сте независима. Имайте собствени интереси, хобита, бъдете интересна компания. Така той ще знае, че можете да живеете и без него и това ще го побърква.

„Първо трябва да ме заслужиш“
Мъжете са ловци, затова запазете няколко карти в ръкава си. Той е длъжен да тича по вас, а не обратното. За да е интересна една връзка е хубаво от време на време да сте студена, но не прекалявайте.

„Не се нуждая от парите ти“
Връзка, в която жената е финансово зависима от партньора си, няма как да е щастлива. Ще дойде момент, в който мъжът ще започне да ви гледа от високо и да ви приема като вещ, а не като личност. 
Разбира се, може да му позволите да ви поглези с нещо скъпо, но не започвайте връзка с мисълта за материална облага.

„Ще бъда праволинейна“
Забравете за намеците и недомлъвките! Мъжете не четат мисли! Във ваша полза е да си казвате директно нещата – кое ви притеснява, какво искате да обсъдите, кое не ви харесва и кое ви харесва. Откритите отношения и комуникацията са предпоставка за една по-здрава връзка.