Автор
Кристина Кирова

Всяка бизнесдама трябва да изглежда така: Кейт отново ни даде урок по офис стил (снимки)

Кейт Мидълтън е жива модна икона - стилът ѝ винаги е право в целта. Според повода, според историческия момент, според ситуацията в кралското семейство, според всичко. Тя просто знае кога да бъде изискана и кога съвършено стилно семпла. Дори и когато не е облечена в скъпи дрехи. Да се обличаш като Кейт е нещо като религия и най-вероятно вие, които четете тези редове, го знаете и отново сте тук, за да почерпите вдъхновение от поредната ѝ уникална визия. 

Най-уникалното е, че няма нищо наистина уникално в дрехите ѝ, а тя изглежда феноменално, диктува модата. И този път не е изключение. Защото в един бежов официален костюм няма нищо толкова специално, просто му е нужна "щипка Кейт". 

Вечно стилни: 7 дизайнерски чанти, които винаги ще са на мода
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Вечно стилни: 7 дизайнерски чанти, които винаги ще са на мода

Автор Евелин Попадийна

Поредният урок по стил от принцесата на Уелс е насочен към бизнесдамите. По време на събитие в Източен Лондон - Streets of Growth, което има за цел да "преобърне" живота на младите хора, изложени на риск от попадане в лоша среда, податливост към наркотична зависимост, насилие и криминални деяния, Мидълтън засия в бежов официален костюм на Роланд Муре от панталон тип Чарлстон с висока талия и сако в същия цвят. 

Под сакото Кейт заложи на нещо също толкова гениално семпло - чисто бяла фланелка. А колкото до накитите - не се забелязват такива от снимките, освен брачната ѝ халка и дискретни обеци. 

Разбира се, Мидълтън не изневери и на любимите си високи токчета, като този път бе с островърхи обувки на тънък ток в бял цвят, който да си подхожда с фланелката. 

Семпла, величествена и вдъхновяваща - просто Кейт.