Автор
Веселина Петрова

Ето как изглежда днес най-красивото момиченце в света

Тя е дъщеря на френския футболист Патрик Блондо и модния дизайнер Вероника Лубри. Става популярна едва на 4 годинки, когато се появява в списанията. 

Красотата ѝ е забелязана от Жан-Пол Готие и тя стъпва на модния подиум. 

Печели приз за най-красиво момиче, когато е 6-годишна, а на 10 вече се е снимала за списание Vogue. Тя е най-младият модел, който някога се е снимал за списанието, а фотосесията ѝ буди разгорещени спорове. Защо ли? Защото много хора са на мнение, че е по-предизвикателна, отколкото подобава за снимки на едно дете. 

View post on Instagram
 

На кадрите красивото момиченце позира с огърлица за 3 милиона долара. Майка ѝ коментира, че също е била шокирана от фотосесията, но заради друга причина: "Разбирам защо хората може да са шокирани от снимките, признавам, че самата аз бях в шок по време на фотосесията. Но нека изясня, че единственото нещо, което ме шокира, беше фактът, че снимат малката ми дъщеря с огърлица за 3 милиона долара!" 

Когато е на 17 години Тилан отново печели първото място в подобна класация за най-красиви лица. Тогава обаче самата тя споделя, че е била искрено изненадана, когато е научила за успеха. 

View post on Instagram
 

Днес Тилан е на 21 години и е успешен супермодел с 6,6 милиона последователи в Instagram. Работила е заедно с певицата Зендая за Dolce & Gabbana, снима се за L’Oréal и се оказва, че е добра приятелка с Бруклин Бекъм и Кая Гербер. Снима се в киното, има моден бранд за спортни облекла. 

Сгодена е за дългогодишния си приятел Бенджамин Атал, който е собственик на моден бранд на име TQL Boyz Paris.