Автор
Теодор Муховски

Трудно ще я познаете: Ето как се е променила прекрасната блондинка от филма "Дънди Крокодила"

Ослепителната Сю Чарлтън на фона на австралийската пустиня като огън премина през сърцата на милиони мъже. Как изглежда актрисата сега? 

Необичайно красивата Линда Козловски само с един вълнуващ епизод придобива истинска световна слава. Главната роля на очарователната журналистка Сю Чарлтън в комедийния филм на Питър Файман "Дънди Крокодила" ѝ проправя пътя към Холивуд. По щастливо стечение на обстоятелствата екранният образ на главната героиня на филма изведнъж се превръща в повратна точка в съдбата на актрисата. 

Случва се така, че още на снимачната площадка Пол Хоган и Линда Козловски разпалват един към друг пламенна и страстна любов. А зрителите са свидетели на по-нататъшните им отношения, които в крайна сметка завършват с брак. 

Семейният живот на актьорите продължава 24 години, а след това двамата внезапно решават да се разделят, като се съгласяват да отглеждат заедно сина си Чанс. Причините за развода остават неясни: може би неговата "лепта" в разрива на отношенията между Линда и Пол кара бившата съпруга на Хоган Нолийн Едуардс, на чиито грижи той оставя пет деца, да се сдобие с брак. Неудържимата Нолийн през целия си живот се дразни на звездната двойка. 

А може би Козловски просто е уморена от подобни нападки и е сметнала, че е време да сложи край на всичко. Въпреки че е има и други вероятни причини за развода. Например с годините Пол Хоган видимо остарява, а Линда сякаш изживява втора младост и става по-привлекателна. Дори сега, на 65 години, тя е секси и съблазнителна. 

Между другото, Линда не е разстроена заради творческата си кариера. През 2001 г. тя завинаги решава да се раздели с голямото кино. 

Гордата и красива полякиня остава вярна на принципа си: никога да не отива на гости на режисьорите. Нейният принцип е „Ако хората са отегчени, махай с ръка, усмихвай се мило и се наслаждавай на живота, в който винаги има много прелести.“

Ето как актьорите от Барби влезли във форма за филма
ЗДРАВЕ
Автор Ева Григорова

Ето как актьорите от Барби влезли във форма за филма

Автор Ева Григорова