Автор
Ева Григорова

Меган Маркъл вече е влиятелен играч на Холивуд, остави кралското семейство в миналото

Меган, херцогинята на Съсекс, се превърна във влиятелен играч в Холивуд за сметка на британската монархия.

“Меган създава своя собствен живот на Западния бряг“, каза кралският биограф Андрю Мортън пред британско издание. “Кралското семейство вече е в огледалото за обратно виждане на нейния живот. Тя продължи напред.“

“От това, което разбирам, Меган ще започне нова, актуализирана версия на нейния лайфстайл уебсайт “The Tig“, каза Мортън. “Така че мисля, че херцогът и херцогинята на Съсекс имат собствен живот и са го уредили. И с всеки изминал ден те стават все по-утвърдени в Калифорния.“

Той продължи: “Щатът, в който живеят, е претъпкан с милиардери и милионери. Така че, ако искат да съберат пари за своите благотворителни организации, те са избрали много плодородна почва. Други кралски особи ще им завиждат, че могат да отидат на вечеря и да съберат милиони долари за техните благотворителни организации. Това е, което те ще направят."

През април херцогинята на Съсекс подписа с влиятелната агенция за таланти WME, чиито основател Ари Емануел лично подкрепи бившата актриса в стремежа ѝ към холивудския начин на живот. Все още не е известно точно какво е осигурила сделката на Меган, но вероятно предстои съвсем скоро да разберем.

Някои анализатори посочиха, че звездата от Suits иска да се превърне в следващата Гуинет Полтроу, чийто успех с нейната марка за начин на живот, Goop, продължи нейния бизнес отвъд актьорската игра.

“Просто чувствам, че Меган така и не е успяла да приеме правилата и ритуалите на кралското семейство“, отбеляза Мортън. “Тя не разбираше, че трябваше да направи реверанс на кралицата насаме. Не е тайна, че между Кейт и Меган няма много любов, а Меган сама си създава живота на Западния бряг. Тя е знаменитост.“

Времето на херцогинята на Съсекс в монархията беше приблизително 20 месеца и въпреки твърденията на нея и принц Хари в интервюто на Опра Уинфри, мнозина вярват, че “Мегкзит“ е просто резултат от това, че Маркъл винаги е мечтаела да бъде звезда в Холивуд.

Наскоро стана ясно, че тя планира да издаде автобиография, подобно на противоречивите мемоари на съпруга си.

“Авансите за важни мемоари могат да варират от няколко милиона долара до дори десетки милиони, в зависимост от войната за наддаване между издателите, въпреки че всяка сделка ще има условия, прикрепени към нея, които ще осигурят максимални продажби и ще сведат до минимум семейните борби и потенциалните съдебни дела,“ сподели наскоро журналистът Марк Бордман по повод автобиографията на Меган.