Автор
Евелин Попадийна

С този маникюр няма да сбъркате

Модата се променя със скоростта на светлината. Връщат се тенденции от преди десетилетия. Всичко, което беше модерно преди година вече е демоде. За наша радост тенденциите в маникюра не се сменят толкова често, но има няколко вида маникюр, които си остават класика през годините. Всеки ден се стараем да се обличаме модерно и да изглеждаме добре. Ако обръщате особено внимание на маникюра, ви показваме модели, с които винаги ще изглеждате класно и стилно.


Френски
Ноктите с подчертан свободен ръб се наричат „френч“. Този вид маникюр придоби популярност преди 10 години. Днес няма никакво значение каква е линията на френския маникюр – дебела, тънка или заоблена. Този маникюр е класика при женските нокти.


Нюд
Маникюристите признават, че това е дизайнът, който клиентите искат най-често. Напълно нормално, все пак телесните нокти изглеждат страхотно с всяко облекло, елегантни са и подчертават женствеността. Тук обаче има едно основно правило, което не бива да пренебрегвате – изберете правилния нюанс, който подхожда на тена на кожата.

Червен
Този маникюр не е в топ 3, а направо си е на първо място в тази класация. Любимец на Мерилин Монро и принцеса Даяна. Психолози отбелязват, че този нюанс на маникюра привлича вниманието на мъжете и прави жената по-игрива в техните очи.


Блясък
Ако сте почитателките на нюд маникюра, но искате по-празничен вид, или просто сте в настроение и искате да промените малко визията си, но не драстично, то това е точният избор за вас. Можете да сложите блясък на всички нокти или да лакирате само един нокът – изборът е изцяло ваш. 


Неутрални
Кафяво, сиво, тухлено оранжево са елегантни варианти, които отиват на всяко облекло. Те са идеални за офиса – подчертават усещането за вкус, без да отвличат вниманието.


Бъдете винаги елегантна, като се придържате към тези правила.

8 начина да укрепим чупливите нокти през есента
НОВИНИ
Автор Ива Петрова

8 начина да укрепим чупливите нокти през есента

Автор Ива Петрова