Автор
Антония Михайлова

Разкош и скромност в едно: Кейт Мидълтън прикова погледите с този изненадващ стил (снимки)

Където и да се появи, Кейт Мидълтън не се нуждае от пищни тоалети и ослепителни бижута, за да прикове погледите върху себе си. 

С последната си небрежно елегантна визия принцесата на Уелс успя за пореден път да предизвика възторг и одобрителни отзиви както сред модните корифеи, така и сред обикновените граждани на Кралството и извън него.

View post on Instagram
 

Всъщност напоследък впечатление прави, че бъдещата кралица прави известни корекции по отношение на стила си. Бизнес роклите и поли, с които сме свикнали да я виждаме, от известно време сякаш все по-често отстъпват място на по-освободени и нетипични за принцесата, но не и лишени от финес и вкус, тоалети.

Този път съпругата на принц Уилям бе заложила на елегантен пуловер, тип елек, под който носеше бяла риза с яка. С тази, макар и официална, но все пак малко по-небрежна, визия, Кейт се появи в сряда на посещението си в читалище, помагащо на украински бежанци. За този свой ангажимент принцесата на Уелс пренебрегна саката за първи път от един месец насам.

View post on Instagram
 

Мидълтън бе на посещение в украински обществен център в Бракнел, Англия, облечена в гореспоменатия мек пуловер с разкроен панталон в същия светлосив цвят. 

Външният вид на 41-годишната кралска особа бе допълнен от вълнени панталони с висока талия и прави крачоли - дело на марката Sezane, и карирани обувки на дебел ток на марката J. Crew, които е носила веднъж през 2016 г. 

View post on Instagram
 

Лек разкош на визият ѝ придаваха перлените обеци със златен обков и меките вълни на кестенявата ѝ коса, спускащи се елегантно над раменете ѝ. Така скромна и както винаги стилна, многодетната майка се присъедини към децата на бежанците в този район за урок по рисуване.

Това не е първият път, когато чаровната Катрин показва подкрепата си за Украйна. Тя носеше блуза със златни и сини точки (цветовете от украинския флаг) за ангажимента си в друг украински център през ноември 2022 г. Със син пуловер със значка със знамето на украинците Мидълтън се появи за друго свое посещение през март миналата година. 

Всяка бизнесдама трябва да изглежда така: Кейт отново ни даде урок по офис стил (снимки)
МОДА
Автор Кристина Кирова

Всяка бизнесдама трябва да изглежда така: Кейт отново ни даде урок по офис стил (снимки)

Автор Кристина Кирова

Появата ѝ в сряда отбелязва деветия пореден път, в който принцесата на Уелс носи панталони за публично събитие - промяна в обичайния ѝ стил, която не остана незабелязана.