Автор
Евелин Попадийна

Най-актуалните цветове за есен 2023

За избирането на тоалет е важно да използвате правилната цветова палитра, която съответства на сезона. Стилистите тази година са категорични: тези цветове ще са хит.


Бяло
В новите колекции дизайнерите препоръчват да заложите на млечен, топъл нюанс. Белите дрехи добавят нежност и ефирност към визията. Специалистите съветват да заложите на плетените рокли с колан на талията, бели палта, а защо не и мини пола от млечен туид с обемен черен пуловер.


Кафяво
Нюансите на кафявото са много, имате богат избор и няма да сбъркате. През есента заложете на копринени поли и палта, които подчертават силуета. Благородното кафяво се съчетава перфектно със синьо и бяло, добавяйки тези цветове ще освежите визията си и ще се чувствате великолепно.

6 чанти, които трябва да имате тази есен
МОДА
Автор Евелин Попадийна

6 чанти, които трябва да имате тази есен

Автор Евелин Попадийна

Зелено
От няколко години зеленото държи класацията в модните тенденции, това е така и тази есен. Към дрехите в този цвят добавете метални бижута, за да завършите визията. Можете да се възползвате и от актуалното за този сезон тънко палто в цвят металик, който е страхотен акцент за есенната визия, особено съчетано със зелено. Ако все пак не сте толкова смели можете да заложите на зелен копринен шал. 


Черно
Класиката си е класика, няма да се лъжем! Черни панталони с права кройка и ниска талия и обемен изрязан пуловер или копринена пола с oversize черно сако – страхотно!


Заложете на тези цветове, комбинирайте ги, не се страхувайте да експериментирате!