Автор
Евелин Попадийна

Рокли за есента: бъдете неотразими без да умирате от студ

Лятото си отиде и вече сме в сезона на падащите листа. Въпреки топлите дни, с които ни дарява есента, не можем да скрием факта, че вече е време да заменим летните дрехи с по-топли. Идва време да променим гардероба си – сменяме летните и ефирни тоалети за топли и удобни такива. За жените, които не могат да се откажат от роклите имаме няколко модела, които ще са хит през есента. С тях ще изглеждате зашеметяващо и в същото време няма да умирате от студ. 


Ето кои три рокли ще са хит през есента на 2023 година:


Рокля тип „прегърни ме“
Идеален модел за дамите, които искат да скрият несъвършенствата в областта на корема. Визуално тази рокля ще премахне няколко сантиметра от талията и ще изглеждате по-високи. Едно от основните неща за този тип рокля е да изберете по-плътни материи.
 

Любимото палто Teddy стана на 10
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Любимото палто Teddy стана на 10

Автор Пепа Попова - Пепита

„Пуловерна“ рокля
Класически модел за есента, който ще добави женственост във визията ви и ще ви стопли. Тази рокля е подходяща за всеки повод – от среща до пътуване, та даже и облекло за офиса. За да скриете никоя несвършеност ви съветваме да изберете дебел пуловер, който да пада по-свободно. Избягвайте изцяло черни цветове, за да не контрастират твърде много с обувките ми.


Кожена рокля
Всяка жена трябва да обмисли да вкара такъв модел рокля в гардероба си. Коженото облекло ще е изключително актуално за тази есен. Не бихте могли да останете незабелязани в тази рокля, а и няма да ви е студено. Обърнете внимание на цвят черен шоколад и класически черни версии на кожени рокли.


Днес красотата не изисква чак толкова много жертви! Модата се адаптира към нуждите на съвременните жени и го прави доста успешно. Например превръщането на костюма в женско официално облекло е гениална идея, която помага на съвременните жени да се чувстват комфортно, секси и да са готови да покорят света.