Автор
Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Риби

През октомври ще имате усърден и практичен подход към работата и живота. Ще бъдете изпълнени с енергия, здраво стъпили на земята, фокусирани и посветени на постигането на постоянен напредък. 

Вероятно това ще е и причината пред вас да се открие нова финансова или материална възможност в кариерен план. Тя ще представлява страничен проект, нов бизнес или полезен контакт с влиятелен човек. 

@woman.bg Риби, октомври ви носи солидна финансова основа 💰♓️ #taroskop #тароскоп #pisces #tarot #tarotreading #zodiac #foryou #fyp #fypシ゚viral #bulgaria ♬ Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

Този месец ви носи потенциал за стабилна основа и проспериращо начало на вашето финансово развитие. През октомври внимавайте как разпределяте ресурсите си. Може да възникнат проблеми, свързани с несправедливо отношение спрямо околните. 

Постарайте се да не лишавате никого от нищо и да бъдете напълно прозрачни в изчистването на сметките си. Октомври ще ви донесе мъдрост и търпение. Вие също сте сред зодиите, които ще се радват на остър ум, ясна комуникация и способност за вземане на решения въз основа на логика и разум. 

Ще сте изпълнени с интелектуална енергия, ще бъдете хитри и проницателни и ще намирате най-правилния подход за всяка ситуация.

Нумеролог разкрива: Каква е кармата на народа ни според азбуката ни
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Нумеролог разкрива: Каква е кармата на народа ни според азбуката ни

Автор Woman.bg