Автор
Евелин Попадийна

Ето как душата на детето избира своите родители

Още от древни времена хората са се интересували от карма, минал живот, прераждания, съдби, съществуване на нещо преди и след смъртта. Както за всичко останало, има хора, които са скептично настроени към тези явления, но и такива, които вярват, че има нещо по-голямо от нас самите.


Едно от разпространените вярвания е, че детето може да избере родителите си, преди да се е родило, като се насочва към тях чрез своята душа. 


Според закона на кармата настоящето е следствие от миналото и причина за бъдещето. От това как ние сме се разпореждали с плодовете на досегашната ни дейност, зависи нашето бъдеще. Душата се въплъщава, за да се усъвършенства и да натрупа опит в нашите материални условия. Паметта се „изтрива“ при раждането и всичко започва на чисто. Така човек идва на този свят невинен, но носи своя „багаж“ от минали животи. Всичко това е необходимо, за да може в новия си живот да прави свободен избор.

Така човек минава през живота, среща различни трудности, получава важен опит и се усъвършенства. Но нещото, което трябва да се знае, е, че принципът за съществуване на Земята е любов. Обичайки този свят, той ще ви отговори със същото. За да достигне до тази истина, на човека му е нужна помощ, и то не каква да е, а от родителите. 

Душа, която в последната си инкарнация е вършила малко добри дела, е незряла. Съдбата ѝ може да се изрази в непланирана бременност, с която е неизвестно как ще постъпят. 
В случай че душата е духовно еволюирала и е натрупала благочестие, тя сама може да възпитава бъдещите си родители. Докато душата е извън тялото, тя знае, че иска да е в семейство, където ще ѝ осигурят всички условия за опознаване на света, и в което ще бъде щастлива. 


С много души имаме кармични връзки, които ни събират от живот в живот, като често разменяме ролите си. Сега може да сме родители на тези, които някога са били наши родители. Или да сме имали съвсем друг вид взаимоотношения, които се нуждаят от точната корекция на безусловна любов, на която се учим с нашите деца.  


За едно можем да сме напълно сигурни – детето, което идва в семейството ни, носи душа, с която се познаваме отпреди. Идването на тази душа е свързано с нашата еволюция и развитие. 

Кои са те и каква е ролята им: Специалните хора влизат в живота ни с определена причина
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Кои са те и каква е ролята им: Специалните хора влизат в живота ни с определена причина

Автор Веселина Петрова