Автор
Теодор Муховски

5 модни трика, които съпругите на милионерите трябва да възприемат и за вас

Съществува мнението, че съпругите на милионерите са заложили на лукса, диамантените бижута и най-тежкия разкош. Но в действителност техният стил трудно може да се нарече ярък и ефектен. Често те скромно се крият в тълпата в обикновени дънки, ризи и палта. Но какво издава съпругите на милионерите и какви модни техники използват - разказваме ви в нашата селекция. 

Печеливш костюм с панталон 

Деловите срещи, конференциите и събитията, на които жените гордо придружават важните си съпрузи, не минават без официален дрескод. За такива излизания съпругите на милионерите избират едноцветен панталон. Той е лаконичен, сдържан, а в същото време изглежда стилно и позволява да добавите абсолютно всеки акцент - независимо дали става дума за ярка чанта или комплект бижута със скъпоценни камъни. Скромно и с вкус. 

Гримът е неразделна част от образа 

Изглежда банално правило, познато на всяка жена, но и тук има нюанси. Съпругата на милионер няма да направи опушен грим към едноцветен образ, сякаш добавя акцент. Напротив, лаконизмът на облеклото ще бъде придружен само от скромен грим. Стилът на такава жена предполага баланс не само в детайлите и избора на дрехи, но и във външния вид като цяло. Затова всеки елемент от нейния образ ще бъде подбран, като се вземат предвид всички тънкости. 

"Елегантни - SMART" във всичко 

Разбира се, съпругата на милионер е достатъчно интелигентна, за да бъде съчетана с мъж със статут, и да подчертае рационалния си подход към живота, а гардеробът ѝ помага за стила smart-casual - западен дрескод, който съчетава основни неща от ежедневието с елегантни детайли. 

Това може да са дънки с бяла риза, допълнени от ярко сако, или пола с А-образен силует с топ, акцентиран с елек и чанта. Нито една тениска с ярко оцветени лога няма да събере толкова погледи, колкото дискретната и спретната женствена визия. 

"На път." 

И не, не става дума за пътуване. Дългите до пода рокли и дантелените корсети, тоалетите с дълбоки деколтета и високите токчета остават в гардероба на съпругата на милионер изключително за събития и излизане на червения килим. В този случай демонстрацията на статус и "уау" ефектът са по-подходящи от всякога. 

Коженото палто по-скоро ще бъде отличен спътник за поява в театъра, а високите токчета ще ви придружават по пътя от колата до масата в ресторанта. 

Очила 

Съпругите на милионерите обръщат специално внимание на очилата. Подобно на грима, те трябва да съответстват на образа: тоалетът за делово излизане се съчетава със строга и класическа рамка, но небрежният монохромен или по-вечерният образ може да бъде разреден с по-интересни модели (отново без да се нарушава балансът). 

Слънчевите очила сякаш допринасят за неприкосновеността на личния живот и увеличават вероятността да не бъдете забелязани от папараците, докато прозрачните лещи помагат за поддържането на имиджа на делова жена.

Холивуд налага модата на правите вежди. Ето как изглеждат
ЗДРАВЕ
Автор Весела Георгиева

Холивуд налага модата на правите вежди. Ето как изглеждат

Автор Весела Георгиева