Автор
Ива Петрова

Димитър Рачков ще става баща за втори път?

Димитър Рачков ще става баща за втори път, пише "Уикенд", позовавайки се на източници, запознати с интимния живот на актьора и новата му половинка - красивата сладкарка Камелия Андонова. 

Те твърдят, че приятелката на популярния комик у нас е бременна в трети месец и вече трудно успявала да скрие, че носи живот в утробата си. 

View post on Instagram
 

Дни преди рождения ден на шоумена, който е на 10 октомври, той бил забелязан заедно с избраницата си Камелия в акушеро-гинекологичния комплекс към софийска болница, разкриват пред медията близки до палавия бургазлия и половинката му.

По думите им Рачков вече е наел екип от най-добрите специалисти, които да следят бременността на приятелката му и развитието на бъдещото им бебе. До този момент нито Рачков, нито любимата му са съобщили каквото и да било на близките им, свързано с бременността. Може би от суеверие, допълват източниците.

View post on Instagram
 

Независимо че от десетилетия актьорът е под светлините на прожекторите, известен факт е, че той не обича да изнася детайли от личния си живот публично. 

51-годишният комик завъртя любов с чаровната Камелия това лято, само няколко месеца след като приключи бурната му любовна авантюра със знойната блондинка Анита Димитрова, която продължи повече от 3 години. Припомняме, че той и новата му страст бяха заснети да купонясват това лято в небезизвестната дискотека в Лозенец „Хасиенда Бийч“.

Димитър Рачков призна: Щастието обича тишината
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Димитър Рачков призна: Щастието обича тишината

Автор Ива Петрова

А дали наистина обаятелната дама и актьорът ще стават скоро родители, предстои да разберем.