Автор
Ива Петрова

Вижте коя красавица се завръща в "Игри на волята" 6

По-запалените фенове на "Игри на волята" няма как да не се сетят за детето чудо от сезон 2 на шоуто Джералдин. Или ако случайно са го направили, имаха съвсем наскоро възможността да си припомнят някои неща покрай битката ѝ срещу Габриела Олимпиева на Арената, пише "Блиц".

Джералдин, която стана популярна и като най-младият участник в историята на предаването, се раздаде по познат начин в битката срещу Габриела. Но тя има как да потърси реален реванш за представянето си в играта.

Както е известно, миналата събота Габи загуби кастинг битката срещу Джералдин, за която се бе записала заедно с брат си Валентин. 

И двамата обаче не успяват да спечелят място в сезон 5. Но пък са амбицирани да се видят в сезон 6 на играта, допълват от сайта.

"Стана ми малко гадно, когато Старейшините заложиха на Джералдин, но после си дадох сметка, че на тяхно място аз бих направила същото нещо. Бих заложила на по-сигурното, така че нито се сърдя - нито после ми беше гадно. 

Играх си играта така, както намерих в себе си за добре и дадох всичко от себе си", призна след загубата си на Арената Габриела. 

Наказаха Виолета за нарушение на правилата, но прикриха още един виновник
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Наказаха Виолета за нарушение на правилата, но прикриха още един виновник

Автор Ива Петрова

А брат ѝ Валентин още отсега дава заявка: "Надяваме се следващият сезон да сме заедно в едно племе и да им покажем какво могат семейство Олимпиеви."