Автор
Евелин Попадийна

5 шапки ще са тотален хит тази зима

Шапката не е само, за да ни предпазва от студа през студените месеци. Тя е страхотен аксесоар, с който да разнообразим визията си и да създадем един стилен тоалет. И все пак, когато навън температурите са ниски е хубаво да изберем шапка, която е стилна, но и практична. Тази година има пет модела шапки, с които ще сте в крак с модата, а в същото време ще ви предпазят от минусовите температури навън.


Плетена шапка
Едра плетка, да! Страхотен аксесоар, който ще ви накара да се чувствате уютно, а топлината, която запазва, ще ви осигури комфорт дори и в най-студените дни. Изберете шапка в любимия си нюанс и я съчетайте с масивен шал – стилно и топло.


Каскет 
Със сигурност ще се откроите от тълпата. Недостатъка му е, че не покрива ушите, но пък комфортът и уникалния му външен вид го прави изключително популярен избор. Подходяща опция е за дамите, които се стремят да създадат по-романтична визия. 


Шапка с помпон
За този сезон това е най-горещата тенденция! Тази шапка се съчетава перфектно както с ежедневно облекло, така и със спортни тоалети, а и топли.


Ушанка
Комфорт и стил – така бихме определили ушанката. При ниски температури тя предпазва не само главата, но и ушите ви. Класическия вид на шапката позволява да я използвате с всяка визия.


Бомбе
Бомбето определено е за смели и стилни жени! С него ще се откроите от тълпата и ще създадете изискан и елегантен образ. В съчетание с дълго, елегантно палто стои убийствено! Все пак ако сте от жените, които не обичат да бъдат забелязвани, по-добре заложете на някой от горните предложения, бомбето не е за всеки. 

Перфектният завършек: Трендовете в бижутата през есен 2023
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Перфектният завършек: Трендовете в бижутата през есен 2023

Автор Евелин Попадийна