Автор
Ива Петрова

Коя е мистериозната жена, която Матю Пери поканил на среща ден преди смъртта си?

Матю Пери беше сниман от папараци да обядва с неидентифицирана жена в Лос Анджелис един ден преди внезапната си смърт на 28 октомври. Снимките са направени на 27 октомври около 14:30. От тях личи, че по време на обяда Матю се наслаждава на храна с мистериозната жена и изглежда въвлечен в дълбок разговор. Името на жената все още не е разкрито, съобщи TMZ.

Източници казаха пред американските таблоиди, че покойният 54-годишен актьор е бил “толкова ангажиран в разговор“ с жената, че “едва докоснал питието или храната си“. Те допълват, че Матю изглеждал “в добро настроение“ по време на разходката и се наслаждавал на времето си в хотел Bel-Air за “повече от час“, преди той и неговата приятелка да си тръгнат заедно.

Припомняме, че Матю беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври. Въпреки че официалната причина за смъртта на Матю не е разкрита, медиите разкриват, че според първоначалните данни в тялото на актьора не са открити следи от фентанил или метадон. Служители на реда допълват, че на местопроизшествието не е имало наркотици. Властите допълниха, че ще отнеме допълнително време за по-нататъшно разследване, което е възможно да продължи седмици или месеци. В изявление те казаха: “Въпреки че нямаше очевидни признаци за травма, официалната причина за смъртта на Пери предстои да бъде разследвана от съдебния лекар.“

Хора, близки до звездата, казаха пред репортери, че той "никога не е бил по-щастлив", отколкото през последните седмици и дори се е смятал да играе във филм.

Приятел на Матю потвърди пред Daily Mail, че преди смъртта си той изглежда не е употребявал наркотици. Той каза: “Той беше оптимистичен и звучеше трезво и позитивно. Всички са в състояние на пълен шок. Хората плачат по телефона и се борят да приемат тази новина. Не е тайна, че той се бори с наркотици и алкохол от години, но последният път, когато говорих с него, което беше през последните няколко седмици, той изглеждаше на добро място."