Автор
Теодор Муховски

Разтърсващо: В интервю от 2004 година Дженифър Анистън плаче при мисълта, че може да загуби Матю Пери

Кадри, на които Дженифър Анистън плаче за колегата си от "Приятели" Матю Пери преди близо 20 години, се появиха отново след трагичната смърт на актьора. 

В интервюто на Анистън с Даян Сойер през 2004 г. тя се срива, след като Сойер я пита какво Пери не знае за себе си, но има нужда да чуе. 

"Че той е добре", отговаря тя видимо се разчувствана. 

"Той се бореше", продължи Анистън, визирайки битката на Пери с наркотиците и алкохола. 

"Ние не знаехме. Не бяхме подготвени да се справим с това", каза звездата за себе си и колегите си от актьорския състав. "Никой никога не се беше справял с това. А идеята да го загубим беше немислима. Но с него всичко е наред." - казва тя в интервюто. Как протича животът на Пери? 

След инцидент с джет през 1997 г. Пери се пристрастява към викодин, което в крайна сметка преминава в злоупотреба с алкохол. През 2000 г. той е хоспитализиран с панкреатит, свързан с употребата на алкохол, съобщава US Weekly. 

Да припомним, че преди няколко дни Пери бе открит мъртъв в джакузито в дома си в района на Лос Анджелис. Той си отиде на 54 години. Причината за смъртта му все още не е установена. 

TMZ, който пръв съобщи за смъртта на Пери, заяви, че служителите на правоприлагащите органи са потвърдили, че не са открили на мястото на инцидента наркотици или следи от други субстанции. Пери беше най-известен с ролята на Чандлър Бинг в хитовия сериал от 90-те години "Приятели", който се излъчваше от 1994 до 2004 г. 

Той говори откровено за дългия си път към трезвеността в интервю за The New York Times една година преди смъртта си. "Вероятно съм похарчил 9 милиона долара или нещо подобно, за да изтрезнея", казва актьорът пред изданието в статия, публикувана през октомври 2022 г. 

В мемоарната си книга "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо", издадена миналата година, Пери казва, че е похарчил 7 млн. долара за 15 посещения в рехабилитационни заведения. 

Той също така подробно описва преодоляването на почти фатален здравословен проблем през 2018 г., след като дебелото му черво се "взривило" от дългогодишна прекомерна употреба на опиати.

След внезапната смърт на Матю Пери намериха зловеща находка в дома му
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

След внезапната смърт на Матю Пери намериха зловеща находка в дома му

Автор Ева Григорова