Автор
Ива Петрова

Какво показа първата аутопсия на Матю Пери: Полицията не изключва и убийство с цел грабеж?

Смъртта на Матю Пери не е причинена от свръхдоза фентанил или метамфетамин, към които актьорът е бил пристрастен. Това са показали първите резултати от аутопсията на звездата. 

Пери почина на 54-годишна възраст в събота. Той бе намерен безжизнен в джакузито в дома си в Лос Анджелис. 

Според първоначалните резултати от тестовете, Матю Пери не е починал от злоупотреба тези опиоидни вещества, съобщава TMZ. 

Фентанилът и медамфетаминът са причина за вълна от смъртни случаи в Съединените щати, предизвикваща огромен социален и здравен проблем. 

Окончателният доклад за трагичната кончина на Матю Пери ще излезе след 4 до 6 месеца. 

View post on Instagram
 

По първоначални данни в дома на актьора не са открити забранени вещества, а всички намерени лекарства са му били предписвани редовно и са били опаковани. Били са открити антидепресанти и лекарства против тревожност, както и медикамент, използван за лечение на хора с хроничен бронхит или емфизем. 

Близки до актьора твърдят, че Пери отскоро е бил трезвен и здрав след дългите години на борба със зависимостите от алкохола и забранените вещества. Малко преди да бъде намерен безжизнен в горещата си вана, той е вечерял в компанията на чаровна дама. 

Когато се прибрал у дома, помолил своя асистент да отиде и да му купи нов iPhone и да вземе очила, които лекар го е задължил да носи. 

View post on Instagram
 

Когато спешните екипи пристигнали в дома на любимия ни Чандлър от “Приятели”, той вече бил мъртъв, а помощникът му бил извадил главата му от джакузито в опит да го спаси. 

Според данни на патоанатомите, Матю Пери не е стоял дълго време във водата. Полицията води разследване, като не изключва хипотезите за убийство и грабеж, въпреки че в къщата не са открили нищо необичайно, а по тялото няма следи от насилие. 

Според източници на TMZ Матю Пери никога не е бил толкова щастлив, колкото през последните си дни. Наскоро той се преместил в новата си вила в Пасифик Палисейдс и водел преговори за участие в нов филм.