Автор
Теодор Муховски

Бившата годеница на Матю Пери: Чувствам облекчение сега

Моли Хъруиц, бившата изгора на Матю Пери, публикува своето сбогуване с актьора в своя Инстаграм.

В нейна публикация тя написа, че се чувства облекчена, че той най-накрая е намерил покой. Ето какво гласи целият текст: 

View post on Instagram
 

"Той би се радвал, че светът говори за това колко талантлив е бил. А той наистина беше много талантлив. С наближаването на последното събиране на актьорския състав на "Приятели" изгледахме отново сериала заедно. "Бях толкова добър! Виждаш ли каква роля направих!", ми каза той. 

Превъртахме и изучавахме сцените. Взаимното уважение и оценка за хумора беше нещото, което ни свързваше. Да бъда с него, когато преоткриваше гениалността си, беше вълшебно. 

Но очевидно познавах този човек и по съвсем различен начин. Макар да го обичах по-дълбоко, отколкото можех да проумея, той беше сложен и ми причиняваше болка, каквато никога не бях познавала. Никой в живота ми не е имал по-дълбоко въздействие върху мен от Матю Лангфорд Пери. Изпитвам огромна благодарност за всичко, което научих от нашата връзка. 

"Мати, чувствам облекчение, че намери покой!", завършва посланието си Хъруиц. Звездата от "Приятели" и Моли Хъруиц имаха връзка 3 години. Любовта им започна през 2018 г., през 2020 г. се сгодиха. 

Малко след това обаче развалиха годежа си и се разделиха окончателно. Това стана факт малко преди издаването на автобиографията на Пери - "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо".

Съкрушени: Какво казаха актьорите от "Приятели" за Матю Пери
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Съкрушени: Какво казаха актьорите от "Приятели" за Матю Пери

Автор Ева Григорова