Автор
Ева Григорова

Меган дала ултиматум на Хари след поредната подигравка с двойката

В американските медии се появи информация, че Меган Маркъл и принц Хари са недоволни от подигравките, на които бяха подложени във Family Guy, които ги накарали да се почувстват унизени.

“Това, което ги удари най-силно и най-дълбоко от всичко, е, че засилва цялостната представа, че те са самопровъзгласени измамници или разглезени гадняри“, споделят източници близки до двойката.

“Меган каза, че няма да бъде унижавана по този начин и отчаяно търси решение. Те са в режим на пълна паника“, добави източникът, преди да посочи, че херцогинята на Съсекс "със сигурност няма да моли за нищо“ от кралското семейство след всичко, което се е случило.

“Меган се дистанцира от светлината на прожекторите в продължение на месеци, но сега тя поставя ултиматум на Хари и настоява той да направи каквото е необходимо, за да поправи нещата. Тя отложи специално пътуване за Коледа с надеждата, че Уилям и Чарлз ще бъдат малко по-добри и отворени за помирение. Хари вече помоли Уилям да се срещнат по време на пътуването му до Ню Йорк и беше пренебрегнат", споделиха още източниците.

Твърди се, че бившата актриса е съгласна да позволи на Хари да управлява комуникацията със семейството си и някои анализатори твърдят, че това може да е част от нейната сделка с WME. Оказва се, че нейният агент, Ари Емануел, е предложил на неговата кралска клиентка да "изчисти имиджа си" по отношение на враждите с най-известната монархия в света.

Въпреки че това е родината на Меган, тя очевидно е загрижена за това как репутациите й и тази на Хари рязко пострадаха през почти четирите години след Мегзит и пристигането им в Калифорния.

“Ако успехът им беше факт и те бяха приети от обществеността в САЩ, нещата щяха да са различни. Но за съжаление, това не е така “, заключи вътрешният източник.

По всичко личи, че бившата актриса няма желание да се връща във Великобритания и е доволна от продължаването на останалата част от сделката им с Netflix и това, което WME може да й предложи.

“Меган няма желание да бъде в Обединеното кралство, тя се чувства отхвърлена от тях и не иска да се поставя в положение да бъде унижавана от тях отново, както я освиркваха в миналото“, каза кралската коментаторка Кинси Шофийлд.