Автор
Ева Григорова

Обвиниха Меган в непростимото: Ето какво направила с кралица Елизабет II в дните преди смъртта ѝ

Съпругата на принц Хари, Меган Маркъл, беше обвинена, че е стресирала Елизабет II в последните ѝ дни. Към момента кралското семейство използва всяка възможност, за да напомни на света, че холивудските амбиции на Меган буквално са разкъсали от скандали британската монархия. Близки до най-известната фамилия в света дори обвиняват Меган, че е жадна за слава.

Лейди Гленконър, приятелка от детството на покойната кралица, наскоро сподели мнението си за Меган по време на подкаст интервю. Тя вярва, че Меган не е имала представа какво се очаква от нея и е смятала, че да си член на кралското семейство би било като да си актриса, само че возейки се в златна карета.

Гленконър сподели и интересен разговор, който е провела с бившия държавен секретар Джон Кери на коронацията на крал Чарлз. Тя твърди, че Кери е казал: “Всички съжаляваме много, много за Хари. Мисля, че ме разбирате.“

Докато принц Уилям, Кейт Мидълтън и крал Чарлз публично продължават своята линия на неутралитет спрямо Меган и Хари, вътрешни хора твърдят, че зад кулисите те все още не са им простили и имат желание да напомнят на света за всички нападки, които семейство Съсекс отправи към британската монархия.

Служител на двореца заяви: “Доверената приятелка на Нейно Величество, която се нахвърли срещу Меган, намеквайки че Хари е под чехъл, е още един удар върху холивудските мечти на семейство Съсекс“.

След Мекзит, скандалното интервю, което Меган и Хари дадоха пред Опра, документалния филм за двойката по Netflix и мемоарите на Хари, членовете на кралското семейство решиха да запазят мълчание и да не отговорят на множеството удари под кръста, които им нанесе принцът.

Придворен заяви: “Планът за двореца работи. Хари и Меган губят популярност, бизнес сделките им претърпяха крах за милиони долари, а известните знаменитости се държат на разстояние от тях. Техните жестоки атаки имаха обратен ефект. Изглежда, че Хари и Меган са сбъркали сметката си."