Автор
Пепа Попова - Пепита

Носителката на Оскар Мишел Йео е новият посланик на Balenciaga

Мишел Йео, която спечели Оскар за най-добра актриса през 2023 г. за ролята си във филма “Всичко навсякъде наведнъж”, официално стана новият посланик на марката Balenciaga.

View post on Instagram
 

61-годишната актриса, продуцент и майстор на бойните изкуства се присъедини към други посланици на марката, сред които Изабел Юпер и Ева Херцигова, съобщава Hypebeast.

 „Развълнуван съм да се присъединя към Balenciaga като посланик на марката. За мен модата е форма на изкуство. Не става въпрос само за роклята, а за себеизразяването, как се чувствате в тази рокля и ценностите, които въплъщавате, когато я носите. Това е начин да съобщя на света какво правя и коя съм. Артикулите на Balenciaga ми помагат да оценя артистичността и майсторството зад всяко парче. Марката въплъщава усещане за оригиналност и уместност, като винаги остава вярна на своето наследство като ателие за висша мода. За мен е чест да си сътруднича с Balenciaga", каза Йео в изявление. 

View post on Instagram
 

Преди това сред посланиците на Balenciaga бяха 70-годишната френска актриса Изабел Юпер, 50-годишният чешки модел Ева Херцигова.

Назначаването на Мишел Йео за посланик на марката е сред основните модни теми в социалните мрежи.

"Мисля, че е страхотно. Особено като се има предвид, че марката сега набляга на зрели и красиви жени, всяка със своя индивидуалност", пише Ксения Собчак в своя канал.

Готино и класно сътрудничество“, коментира Мадона Мур.

Очакваме с нетърпение плодовете на това сътрудничество.

View post on Instagram
 
Късият шлифер - звездата в модата тази есен
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Късият шлифер - звездата в модата тази есен

Автор Пепа Попова - Пепита