Автор
Ева Григорова

Жерар Пике за раздялата с Шакира: Не знаете и 10% от всичко, което се случи

Жерар Пике реши да разкрие подробности около връзката и раздялата си с Шакира. Направи го пред каталунското радио. Ето какво разказа той: 

Жерар Пике
Жерар Пике

"2022-ра беше годината на промените за мен в личен и професионален план. Спрях с футбола, разделихме се", сподели бившият защитник, който в момента има изключително успешен бизнес. Той коментира всички нападки срещу себе си по този начин: "Ако обръщах внимание на това, което се казва и пише, трябваше да се заключа в апартамента и да скоча от шестия етаж". 

36-годишният Жерар каза още, че хората не знаят и 10% от истината, а всичко случващо го описа като „цирк“. "Животът ми няма да се промени заради всичко изприказвано, защото това не е важно. При мен всичко се развива добре. Като родител имам отговорности, трябва да опазя децата си", каза още бившият играч на Барселона и отказа повече коментар по темата. 

Шакира и Пике
Шакира и Пике

Когато новината за раздялата между Шакира и Пике стана факт - двамата излязоха в социалните мрежи с общо изявление: "Съжаляваме да потвърдим, че се разделяме. Благодарим за разбирането." Самата Шакира коментира на по-късен етап, че раздялата им е била "трудна за преодоляване". "Трудно е да говоря за това, особено защото все още преминавам през това нещо и защото съм в очите на обществеността, нашата раздяла не е като останалите", каза тя пред списание "Elle". 

Певицата по-късно пусна колаборация с аржентинския продуцент BZRP, в която даде повече подробности: "Аз съм твърде добра за теб", пее в парчето. Колумбийската дива Шакира съвсем не е приключила с вендетата си към бившия си приятел Жерар Пике и неговото семейство, обаче и ответната страна нанесе някои съкрушителни удари по нейната персона. 

„Казват, че няма зло, което да трае повече от сто години, но бившият ми тъст си е все още тук и не стъпва в гроба“ - тези думи пее Шакира в последната си хитова песен El Jefe ("Шефът"), чийто текст е поредна директна нападка към семейството на Жерар Пике, от когото певицата има двама сина. 

Това нe е първият път, когато Шакира споменава бившия си и неговото семейство в някоя от песните си. 

В големия ѝ хит, който оглави класациите това лято, може да се чуе и друго директно послание към майката на Пике, Монсерат Бернабеу, с която медиите посочиха, че е била в лоши отношения дори и по време на връзката с футболиста.

Шакира призна: Разбрах, че Пике ми е изневерявал от медиите, докато баща ми беше в болница
ПО ЖЕНСКИ
Автор Весела Георгиева

Шакира призна: Разбрах, че Пике ми е изневерявал от медиите, докато баща ми беше в болница

Автор Весела Георгиева