Автор
Ива Петрова

Ергенът Евгени ще се снима в Боливуд и иска да сменя памперси?

"Готов съм за баща. Защо не и да станем родители с Валерия, победителката от шоуто, с която в момента имаме връзка. Аз съм на 34 години и ми е време да стана татко. Въпросът е човекът до мен да е готов и да позволи нещата да се случат. Вървим натам.", сподели Ергенът Евгени Генчев в интервю.

Оказва се, че скоро ще излезе и дуетната им песен. "Аранжиментът е мой. Направихме парчето с много мисъл и емоция, дано хората го харесат", сподели Евгени. Идеята за дуета се случила малко преди концерта на Богдана Карадочева и Стефан Димитров, на който Генчев свири. Популярните ни изпълнители дори дали идеи за песента на Ергена и любимата му. 

"Не само те, но и Васил Найденов също от година ме кани да направим песен. Ще се случи, но по-нататък, че съм затрупан от нови неща. Едно от най-важните от тях е, че имам предложение да изпълня главна роля в индийско-британски филм, но повече не мога да споделям от това. Все пак искам да кажа, че много се подготвям за първия си опит пред камера по този начин", споделя с усмивка Евгени. 

View post on Instagram
 

Категоричен е, че родителите му никога не са подкрепяли така жена до него, както Валерия. 

"Мога да кажа дори, че прекарват много време само с нея и я харесват на 100%. Не знам какво се пише, дори не чета по темата. Изненадващо е за мен това тяхно хубаво отношение, защото досега никога не сме говорили за никоя моя приятелка толкова много, колкото сега. И то все за хубаво", казва още пианистът. 

"Тя ми дава стимул и не ме ревнува, дори не ме разпитва повече от това, което ѝ казвам. Имаме си доверие", споделя още красавецът за жената до себе си. 

View post on Instagram
 

Мислят за брак, но вярват, че и това ще се случи - когато му дойде времето, т.е. когато са готови и са се опознали добре. 

34-годишният красавец поддържа себе си с йога, тъй като е много емоционален, пише "България Днес". 

"Винаги реагирам със сърцето и се опитвам да спазвам баланс, но е трудно. Понякога тичам, с фитнес се занимавам, но най-вече свиря. Това е професията на живота ми", казва Евгени.