Автор
Антония Михайлова

Жените с тези имена ще срещнат любовта през декември 2023 г.

Годината на Черния воден заек, която беше изпълнена с трансформации и редица предизвикателства, е към края си. През декември промените ще продължават да са в сила, като на някои последният месец ще поднесе уроци, а на други - нова любов.

В крайна сметка жените с тези пет имена ще трябва да се подготвят за голяма радост в романтичен план - истинската любов при тях е на прага. Да видим кои са те:

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Анна

Със силен дух и меко сърце – такова впечатление най-често оставя притежателката на това име сред околните. В превод от иврит името "Анна" означава "смелост", "благодат". Тези момичета наистина са готови да спрат със собствените си усилия препускащ кон и да влязат в огъня, за да спасят живот. 

Декември обаче е времето, когато дамите с това име ще си позволят да бъдат слаби и нежни, защото наблизо ще се появи техният рицар на бял кон. 

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Дария

Името "Дария" има няколко значения - богата, силна, надарена. Дария се отличава с изящна красота и вътрешна сила. Тази година може би не бе от най-лесните за дамите с това име - твърде много събития се случваха, много неща около тях смущаваха вътрешния ѝ мир. 

Краят на годината обаче може да зарадва Дария с приятни и романтични събития в личен план. Необвързаните сред притежателките на това име могат да срещнат специален човек, който ще разтупти бързо сърцата им. За тези, които вече са във връзка, една дълго тревожеща ги ситуация ще придобие яснота за тях.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Елена

Ярка като факел, топла като слънце - нищо не може да опише по-добре името Елена. За жена с такова име мъжете са водели дори война някога.

В повечето случаи Елена обича да се концентрира върху собствените си цели, грижи и дейности, но през декември 2023 г. шансът някой да разпилее навиците ѝ, да разтърси до основи сетивата и емоциите ѝ, и то за дълго време напред, е много голям. 

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Мария 

Мария никога не страда от липса на внимание. Името ѝ означава "любима", "желана" - и наистина противоположният пол винаги я следва и наслаждава на компанията ѝ. Въпреки това Мария често може да почувства, че някой ухажор не е искрен в чувствата си към нея и търси само кратък флирт.

Но през през последния месец на тази година Вселената възнамерява да я събере с този, за когото винаги жената с това великолепно име е копнеела и който може да се превърне в нейна опора задълго. Мария не бива да пропуска съдбата си през декември, като затъне в работа! 

5 женски имена, които винаги носят късмет на притежателките си
НОВИНИ
Автор Антония Дамянова

5 женски имена, които винаги носят късмет на притежателките си

Автор Антония Дамянова

Виктория 

Победител по природа, силна и волева, истински лидер, Виктория рядко обръща внимание на мъжете около себе си - те са твърде много около нея. Тази жена има нужда от някой, който ще намери начин да победи победителката и който ще се открои от останалите. 

Декември ще даде на Виктория точно такъв ярък и харизматичен мъж, който ще докаже, че е "най-добрият" и че е достоен да се нарече победител.

Влюбена двойка
Влюбена двойка