Автор
Антония Михайлова

Мислят ли Меган и Хари за трето дете?

Интересът, който принц Хари и Меган Маркъл привличат, откакто двамата си казаха "Да" в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор в Обединеното кралство, не е стихнал нито за миг, независимо дали около тях се носят новини с положителен, или негативен контекст.

Колкото и да се стараят да пазят личното си пространство далеч от медийните прожектори, техните имена са сред най-често срещаните из новинарските сайтове и най-обсъжданите сред тези от кралското семейство. 

Меган Маркъли и принц Хари
Меган Маркъли и принц Хари

Явно опитът им да избягат от нездравото любопитство и медийни нападки на британската преса, установявайки се в САЩ, се оказа безуспешен. Отдадени на отглеждането на двете си деца в дома си в Калифорния, херцозите на Съсекс продължават да привличат вниманието към себе си и през трите години, откакто се преместиха там. Принц Арчи вече е на четири години, докато малката Лилибет е на две. 

Междувременно почитателите на височайшата двойка са обсебени от въпроса дали двамата не планират да имат и трето дете, подобно на по-големия брат на Хари - принц Уилям.

Отношенията им се влошават: Хари и Меган дори не получили покана за юбилея на Чарлз
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Отношенията им се влошават: Хари и Меган дори не получили покана за юбилея на Чарлз

Автор Ева Григорова

Като се има предвид площта на имението им в Монтесито, Меган и Хари безспорно имат място и за още един наследник, пише Hello. Поне за момента обаче, такъв е малко вероятно да се появи, съдейки по предишните коментари по темата. 

"Благодарен съм за всяко от децата си. Да имаш едно или две винаги е страхотно. Но при положение, че първо ни се роди момче, а след това момиче, няма какво повече да искаме. Сега сме семейство - ние четиримата и двете ни кучета", коментира Хари в прочутото интервю с Опра Уинфри.

View post on Instagram
 

От своя страна Меган Маркъл допълни: "Две е добре". Припомняме, че през 2020 г. тя преживя спонтанен аборт, което със сигурност се е отразило на емоционалното ѝ състояние и желанието ѝ да забременее отново. Хари пък има и екологична причина да не иска повече деца. 

"Две максимум. Винаги съм си мислел, че това място е под наем. Предвид това, че сме интелигентни същества, би трябвало да оставим нещо по-добро за следващите поколения", споделя той пред Vogue през 2019 г.

View post on Instagram