Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, събудете кулинарните си умения. Риби, разчитайте на интуицията си

Ден за духовно пречистване и вътрешна трансформация, вътрешна хармонизация. Намалете контактите до минимум. 

Овен

Верни на себе си, отново ще се стремите да бъдете първи във всичко – първи в работата, първи в компанията, първи в дебати, първи в надпреварата ... Вашият състезателен дух се чувства удовлетворен, само когато сте на пиедестала. 

Телец

Днес следете за вашите ценности и традициите си и правете всичко по начина, по който смятате, че е правилен. Дори ако това означава да излезете извън очертаните граници. Старайте се да не пропуснете добрите възможности.

Близнаци

Днес не бива да имате големи очаквания – денят се развива съвсем обикновено. Има проблеми за решаване, но не е необходима да се захващате с всичко наведнъж. Старайте се да бъдете по-добрата версия на себе си. 

Рак 

Днес вие сте готови да споделите своето гостоприемство с приятели и роднини във вашия дом. Събудете кулинарните си умения, за да зарадвате близките ви хора с някой от вашите умопомрачителни специалитети.

Лъв 

Денят може да бъде доста интересен и значително интензивен, но всичко това не го лишава от малко напрежение. Нужна ви е малко почивка, за да се възстановите. Избягвайте всичко, което може да навреди на вашето здраве и самочувствие.  

Дева 

Днес сте прекалено взискателни към околните и дори на тези, които се опитват да ви угодят, ще им е доста трудно да задоволят изискванията и прищевките ви. Възможно е да попаднете на нещо, което може да ви засегне.

Везни 

Обикновено сте доста активни и енергични, но днес ще сте предразположени повече към меланхолично настроение и размисъл. Ще прекарате деня съвсем спокойно, ако успеете да се предпазите от обсебващи и токсични хора.

Скорпион 

Приемете всички добри думи, които се казват за вас и игнорирайте негативната критика и забележките. Ще намерите нови фенове, сред които ще има хора, които не само могат да ви оценят, подобаващо, но и да ви вдъхновяват за нови постижения и победи. 

Стрелец 

Днес сте изпълнени с прилична доза оптимизъм, напълно сериозни и целенасочени. Старайте се да не забравяте дори малките подробности. Много от вас ще получат похвали, подкрепа и одобрение. На всеки, който ви каже хубави думи, може да се вярва.  

Козирог

Днес можете да успеете да преодолеете препятствията, които ви пречат и спъват работата и действията ви. Напрежението е осезаемо и лесно може да експлодирате поради някоя дреболия. За съжаление могат да пострадат не тези, които са ви разгневили, а невинни хора.  

Водолей 

Вашите искания са малко противоречиви и объркващи, а очакванията неоправдани, но едва ли някой ще се осмели да ви го каже лично. Най-вероятно хората просто ще се държат настрана от вас, за да не предизвикват раздразнението ви.  

Риби 

Днес вашата интуиция работи с пълен капацитет, така че изобщо не бива да я пренебрегвате. Ако вътрешният глас ви подскаже, че трябва да сте на определено място или да избягвате определен човек, послушайте го.