Автор
Ева Григорова

Тя никога не показва семейството си, но папараци изловиха Камерън Диас заедно със съпруга ѝ и нейната дъщеричка

Дълги години Камерън Диас влизаше в списъците на звездите, които не смятат да станат майки, но ето че на 47-годишна възраст актрисата реши да създаде свое семейство. Скоро нейната дъщеричка Радикс ще навърши 4 години, но въпреки това феновете на Диас изключително рядко имат достъп до личния живот на своята любимка. Затова голяма част от тях не скриха вълнението си, виждайки папарашки снимки на Камерън в компанията на нейния съпруг Бенджи Мадън и малката Радикс. От фотосите си личи, че момиченцето е доста енергично и дори се наложи майка му да го носи на ръце, докато Радикс буйства и дори успя да събуе една от обувките си.

Диас и Мадън се срещнаха за първи път в началото на 2014 г., а Никол Ричи, която е омъжена за брата близнак на Бенджи Джоел Мадън, ги запозна. Двамата сключиха брак в началото на януари 2015 г. Двойката посрещна Радикс чрез сурогатна майка на 30 декември 2019 г.

Радикс присъства на сватбата на снахата на Диас София Ричи в Южна Франция по-рано тази година, заедно с двамата си родители.

През март Диас каза, че майчинството е “най-доброто нещо“, което е “правила в живота“. На въпроса как се справя с трудните моменти, тя призна, че има "чек лист", през който преминава. “Тя яде ли? Уморена ли е? Колко е часът? Кога яде за последен път? Кога е подремала? Просто започвам оттук и си казвам “Какво се случи току-що? Има ли нещо, което се опитва да ми съобщи?“, обясни актрисата. “И чувствам, че като родител, моята работа е просто да й помогна да намери думите за своите емоции, нейния опит, това, през което преминава и да мога да й помогна да идентифицира това и да премине през него.“

Все пак Камерън призна, че моменти като тези могат да бъдат “предизвикателни“. Тя разкри, че в такива моменти казва на Радикс: “Ако нараня чувствата ти или те разстроя, просто искам да знаеш, че мама също е човек.“

Родената в Сан Диего звезда е съсредоточена върху семейството и други бизнес начинания, откакто прекъсна актьорската си кариера след ролята си в Annie (2014).

View post on Instagram
 

След последната си филмова роля Камерън издаде The Longevity Book: The Science Of Aging, The Biology Of Strength, And The Privilege Of Time през юни 2016 г. Тя също така е инвестирала в няколко здравни и биотехнологични стартъпи, включително Seed Health и Modern Acupuncture. През лятото на 2020 г. тя се обедини с бизнес партньорката си Катрин Пауър, за да стартират заедно собствена марка органични вина, Avaline.