Автор
Антония Михайлова

Топ 10 на най-сексапилните плешиви мъже за 2023 г.

Изданието Reboot направи класация с най-сексапилните плешиви мъже в света за 2023 година. В битката за титлата се озоваха звездни здравеняци и милиардери, сред които като Вин Дизел, Скалата, Джеф Безос и Джейсън Стейтъм. 

На върха на класацията се оказа принцът на Уелс и бъдещи крал на Великобритания - принц Уилям. Съпругът на Кейт Мидълтън Великобритания успя да детронира от първата позиция Вин Дизел. Класацията е подредена на база броя на интернет търсенията на известни плешиви мъже без ризи или голи. Но това не е единственото качество, по което са оценени сексапилните плешивци.

Вин Дизел
Вин Дизел

Наред с търсенето в интернет, сред критериите на изданието за подбора на известните плешиви красавци, бяха още и височината, материалното им състояние и съответствието на лицата им с математическото "златно сечение", показващо "идеалните" пропорции, използвани в известни произведения на изкуството. 

И това не е всичко. Проучването на Reboot анализира хубавците и по друг показател - "фактор на блясъка", за да определят блясъка на скалпа на всеки претендент. Изследвана е и дълбочината на гласа на известните мъже - показател, по който принц Уилям се е представил доста добре. "Ентъртейнмънт Уикли" пише, че принц Уилям е описан като секси мъж 17,6 милиона пъти в различни блогове, доклади, статии и сайтове, достъпни в търсачката на Google. 

Принц Уилям
Принц Уилям

Ето как изглежда класацията и каква оценка са получили от изданието харизматичните безкоси претенденти:

№ 1 - Принц Уилям (9,88) 

№ 2 - Вин Дизел (8,81) 

№ 3 - Джейсън Стейтъм (8,51) 

№ 4 - Самюъл Л. Джаксън (7,31) 

№ 5 - Джеф Безос (7,12) 

Григор Димитров е в топ 20 на най-секси спортистите
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Григор Димитров е в топ 20 на най-секси спортистите

Автор Ева Григорова

№ 6 - Майкъл Джордан (7,95) 

№ 7 - Дуейн Джонсън (6,90) 

№ 8 - Шемар Мур (6,75) 

№ 9 - Шакил О'Нийл (6,50) 

№ 10 - Тери Крюс (6,32)

Майкъл Джордън
Майкъл Джордън