Автор
Ева Григорова

Поредният звезден актьор обвинен в сексуално насилие - Джейми Фокс

Джейми Фокс е обвинен в сексуално насилие над жена в Ню Йорк през 2015 г. Според делото, проучено от TMZ, носителят на Оскар е бил в Catch NYC & Roof през август същата година, когато ищцата е пристигнала около 23 часа.

Няколко часа по-късно неназованата жена и нейна приятелка, с която седели на една и съща маса с Фокс, поискали снимка от актьора, за която тя твърди, че той се е съгласил. Тя твърди, че 55-годишният Джейми в нетрезво състояние и уж отговорил: “Разбира се, скъпа, всичко за теб“. След като си направили няколко снимки, жената твърди, че Фокс ѝ е казал, че има “тяло на супермодел“ и мирише “толкова добре“.

Тя твърди още, че след това актьорът я дръпнал за ръката към задната част на покрива и започнал да я докосва неподходящо. Тя допълва, че Фокс е поставил двете си ръце на кръста ѝ и след това ги е преместил под горнището ѝ, за да разтърка гърдите ѝ.

Жената споделя, че е имало няколко души - включително някои охранители - които са били свидетели на предполагаемото нападение, но те просто са се отдалечили, въпреки че са я видели да се опитва да се измъкне от звездата от филма "Рей". След това Фокс плъзнал ръцете си в панталоните ѝ и пъхнал пръстите си във вагината и ануса ѝ

Тя твърди, че предполагаемото нападение е спряло, след като приятелката ѝ се е появила зад ъгъла и е видяла какво става.

Ищцата съди Фокс и заведението за компенсаторни и наказателни щети, като твърди, че е трябвало да се подложи на медицинско лечение и е претърпяла емоционален стрес в резултат на “сексуалното насилие, малтретиране и нападение“.