Автор
Антония Михайлова

4 зодии, които ще срещнат любовта по време на Новолуние в Стрелец на 13 декември

Последното новолуние за 2023 г. може да промени живота на няколко зодии завинаги, защото се случва в съвпад с Марс! Това означава, че кармичните задачи на бъдещето ще бъдат решени в средата на декември - затегнете коланите!

Когато ви се струва, че всичко в живота ви е с главата надолу и че нищо хубаво не се случва с вас, точно тогава настъпва пълен обрат. И докато си мислите, че животът ви е в тотален застой, а любовта не идва и не идва, планетите със сигурност не мислят така. Тогава именно ни изпращат абсолютно неочаквани събития, които преобръщат живота ни към добро. Точно това ни очаква на 13 декември при Новолуние в Стрелец, което ще се случи при съвпада на Слънцето, Луната и Марс. Освен това Марс символизира мъжете, така че в живота на много жени може да се появи нов партньор - новолунието винаги носи началото на нов цикъл в живота.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

И така, нека да видим кои знаци от зодиака имат най-голям шанс да срещнат любовта на живота си по време на Новолуние в Стрелец на 12 декември: 

Близнаци 

Новолунието се случва във вашия сектор на отношенията, което означава, че може внезапно да се влюбите. Стрелата на Купидон може да ви прониже по време на пътуване, в социалните мрежи или в сайт за запознанства. Вероятността е голяма този човек да стане ваш кармичен партньор, тъй като Марс контролира възела на бъдещата карма, а през 2024 г. връзката ви може да премине на по-сериозно ниво.

Лъв 

Новолунието се случва във вашия любовен сектор, което означава, че можете да срещнете партньор по негова инициатива. Той може да бъде чужденец, учител, адвокат или човек със сериозна титла - Марс във вашата карта управлява сектора на успеха. Бъдете сигурни, че романтиката ще се развие бързо, тъй като Новолунието на 12 декември е в променливия знак Стрелец - ще трябва бързо да се адаптирате към обстоятелствата и предложенията на партньора.

Любовен хороскоп за декември 2023 г.: Кои зодии ще срещнат любовта и кои да се пазят от конфликт
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Любовен хороскоп за декември 2023 г.: Кои зодии ще срещнат любовта и кои да се пазят от конфликт

Автор Антония Михайлова

Стрелец 

Това е вашето Новолуние и вашите правила! Ще бъдете толкова привлекателни, че Вселената определено ще ви изпрати ярка и внезапна любов. Именно на 12 декември Луната, Слънцето и Марс се свързват във вашия знак, докато възелът на бъдещето ще се намира в сектора на любовта! Това означава, че може да изпитате бурна страст, тъй като Луната във вашата карта управлява сектора на сексуалността - пригответе се за романтичен период, изпълнен с благоуханни букети и бонбони. 

Везни 

На Новолунието на 12 декември ще се случи връзка между управителя на сектора на вашия партньор в сектора на пътуването - можете да срещнете любовта по време на командировка, обучение или чрез помощта на роднини. Бъдете открити към света, тъй като през целия декември връзките ви са под зоркото внимание на Вселената - Марс ще въведе интересни персони в живота ви до края на 2023 г., които ще разтуптят сърцето ви силно, но очаквайте най-яркото събитие до средата на месеца.

Влюбена двойка
Влюбена двойка