Автор
Ива Петрова

Доверен източник: Принц Уилям има "брутален план за принц Хари и Меган Маркъл, когато стане крал"

Съобщава се, че принц Уилям вече планира своето царуване и какво ще означава то за неговия отчужден брат принц Хари и неговата съпруга Меган Маркъл. Наследникът на трона и неговият по-малък брат Хари са в ожесточена вражда от няколко години - и изглежда тя няма да приключи скоро. 

Една от конфликтните точки в техния разрив беше публикуването на бомбастичните мемоари на Хари, "Резервният", в които той твърди, че Уилям го е нападнал физически в разгорещен спор в двореца Кенсингтън. Хари и съпругата му Меган се отказаха от кралските си роли преди почти четири години и в момента живеят в Калифорния и основно работят по проекти, които да очернят имиджа на британската монархия. 

View post on Instagram
 

Неназован източник сподели пред Express, че когато Уилям се възкачи на трона, няма да се промени много по отношение на неговия брат и снаха му. "Уилям вече планира кога да стане крал и не вижда бъдеще за Съсекс в кралското семейство. Усещането е, че допускането на Съсекс обратно е лош ход и те трябва да бъдат изтикани до периферията за неопределено време." 

Междувременно през изминалата седмица кралското семейство демонстрира обединението си по време на събития, свързани с предстоящите коледни празници. Крал Чарлз, Камила, принц Уилям и принцеса Кейт позираха заедно, усмихвайки се широко на фона на спекулациите породени от най-новата бомбастична книга за британската монархия. Тя носи името Endgame, а в нейната холандска версия изтекоха имената на двамата члена на кралското семейство, които според Меган и Хари, са обсъждали цвета на кожата на тогава неродения принц Арчи. В книгата се твърди, че това са били крал Чарлз и принцеса Кейт. 

Кралското семейство обаче за пореден път остави нападките по свой адрес без коментар, но множество източници споделят, че зад вратите на Бъкингамския дворец все пак се обсъждат възможни стъпки срещу Меган и Хари, включително това да им бъдат отнети кралските титли.