Мартин Елвиса отвърна на удара на Емануела: Тя е наранена и озлобена

Бившият възлюбен на фолкпевицата Емануела - Мартин Николов-Елвиса, отговори на всички нейни твърдения по негов адрес. Припомняме, че наскоро изпълнителката подметна репликата: „От предаването разбирам, че е милионер!“. 

Самият Мартин не отрече на сто процента твърдението на гласовитата си екс-половинка, като обясни, че продукцията го представила като паралия. „Никога не съм го твърдял никъде, че съм милионер. Имам някакви бизнеси, живея си добре, карам хубава кола, обличам се добре, но никъде не съм казвал, че съм милионер“, коментира думите ѝ един от най-добрите покер играчи у нас. 

View post on Instagram
 

Що се отнася до изказванията на Емануела в сторита в социалните мрежи, Елвиса е категоричен: „Първото твърдение на Емануела – че съм параноиден шизофреник: Приличам ли на такъв? Според мен не съм, това е една доста тежка диагноза. Пълни глупости! Второто – че какъвто съм бил в играта – подмолен, долен, такъв съм и в живота: Аз съм влязъл да играя „Игри на волята“, харесвам някои хора, играя с тях, после не ми харесват – не играя с тях. Не съм им длъжен по никакъв начин. Те не са ми семейство, нито приятели. Влязъл съм да изживея едно приключение и ще го изживея по начина, по който преценя. Това е моят образ, това съм си аз.“ 

На въпрос дали е бил с Емануела преди „Игри на волята“, Елвиса отвърна така: „Влизайки в „Игрите“ - не, преди това – да. Тя знаеше, че ще влизам в „Игрите“, даже тя ме накара, защото аз нямах смелост. И аз на шега си пуснах кандидатурата. Реално Емануела ме накара да кандидатствам.“ 

View post on Instagram
 

На друго твърдение от страна на певицата, публикувано на стори в социалните мрежи, че той е алкохолик, Мартин отговори по следния начин: „Естествено, че не е вярно. Ако беше така, дали щях да правя тези неща в „Игри на волята“ три месеца?! И изпадам в абстиненции... интересно твърдение. В резиденцията съм пил много малко алкохол, ей така, за наздраве, по едно малко узо“. 

Елвиса отвръща на удара и на друг щекотлив слух, пуснат от Емануела. „Друго – тя казва, че нямам никакви пари и че лъжа родителите си за връзката ми с нея, за да може баща ми да ми дава пари да си плащам сметките. Че нямам никакви заведения, че всъщност са на мои приятели, но аз ходя в тях, водя там моите приятели от „Игри на волята“, за да правим реклама и да не плащаме сметки после. Естествено, че всичко това не е вярно“, категоричен е Мартин. 

Скандален чат на Емануела разкри: тя издържала всичките си мъже досега (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Скандален чат на Емануела разкри: тя издържала всичките си мъже досега (снимки)

Автор Ева Григорова

По отношение на твърдението на певицата, че ипотекирал апартамента, за да даде всичките си пари, за да може да стане собственик на заведенията, на които певицата твърди, че не е собственик. „Направо почнах да се обръквам – собственик ли съм на заведенията, или не, ипотекирал ли съм, не съм ли. Всичко, което тя изписа, беше, за да може да ме срине по някакъв начин, да изляза с някакъв лош имидж. Жените да си мислят, че нямам нито един лев, за да не ми обръща никой внимание. Според нея явно е важно да имаш пари, за да ти обръщат внимание“, чуди се Елвиса.

Независимо от цялата грозна смет, изляла се по негов адрес, той не съжалява за връзката си с Емануела, продължила около 6 години. „Не е редно след това да излезеш и да го оплюеш публично. Вижда се, че тя е наранена и озлобена. Жалко е, че няма хора около нея, които да ѝ кажат: Еми, не го прави това, ще бъде в твой минус, не в плюс“, отбелязва ресторантьорът.

View post on Instagram
 
View post on Instagram